Переможці “Пара на мільйон” Віка та Денис розповіли про закулісся участі у шоу: “Доводилось самим прибирати”

Переможці проєкту "Пара на мільйон" Вікторія та Денис поділилися подробицями закулісся шоу. Парам доводилося самостійно наводити порядок у будиночках.

Нещодавно відбувся фінал реаліті-шоу “Пара на мільйон”, переможцями якого стала пара Дениса та Вікторії. Учасники отримали перемогу та грошову винагороду у розмірі 192 тисячі гривень, які розділять на двох. Пара розповіла про закулісся проєкту та відповіла на деякі обурення глядачів.

“Прихильники скаржились, що їм не показували, як ми живемо у будинках. Насправді, там немає навіть на що глянути. Ми там були лише для того, щоб перекусити, якщо на це був час. Графік був такий, що виснажував нас повною мірою. Якщо хтось їз вас хоче потрапити на телебачення, тоді вам потрібно запастись терпінням і розуміти те, що часу немає ні на що, навіть, щоб до кінця прокинутись”, – розповіла Вікторія Шрамко.

Також дівчина розповіла про те, що грим починався о четвертій або п’ятій ранку, попри те, що зйомки закінчувались після 23 години.

Переможці Пари на мільйон
Переможці Пари на мільйон

“Якщо знімали день, коли хтось з учасників мав покинути проєкт, то могло бути таке, що зйомки тривали аж до сьомої ранку. Нам давали один вихідний на тиждень, але за цей час неможливо відпочити від такого нон-стопу”, – додає Вікторія.

Пара поділилався тим, що прибирання будинку було особистою турботою учасників проєкту. Годували лише двічі, решта прийомів їжі залишалась за учасниками. Вони могли самостійно готувати, якщо у них на це були сили та час.

Хочемо зазначити, що далеко не всі прихильники задоволені перемогою Віки та Дениса і вважають обурливим те, що переможців обирали інші учасники, а не глядачі проєкту. На думку більшості фанатів шоу, перемогу мали отримати Марк та Анастасія, які дійшли до фіналу разом з парою переможців. Прихильники почали будувати теорії, що через те, що Денис – син депутата, він зміг отримати перемогу у проєкті.

На думку прихильників, Марк та Настя справжні переможці шоу
На думку прихильників, Марк та Настя справжні переможці шоу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини