27-річна Аліна Гросу розлучилася з Полянським? Співачка публічно натякнула на розрив стосунків з нареченим

Аліна Гросу черговий раз натякнула на кінець її стосунків із Романом Полянським. Чутки про розлучення поширились вже давно і, схоже, що не дарма.

Аліна Гросу натякнула на розлучення з російським актором Романом Полянським. Спочатку співачці не пощастило з її попереднім обранцем – Олександром Комковим. Вони були у шлюбі менше року, а потім Олександр запропонував Аліні роз’їхатися, щоб подумати про стосунки. Як виявилось потім, чоловік зраджував Аліні з жінкою, яка значно старша за нього. Той розрив Гросу переживала дуже болісно і тривалий час не могла оговтатися після такого удару.

Після стосунків з Олександром у її житті з’явився Роман Полянський. Вони одружились та жили разом, але з початком повномасштабної війни в Україні, пара пропала і перестала з’являтись на публіці разом. Спочатку, Роман закрив свої сторінки у соціальних мережах і не давав ніяких коментарів стосовно цього приводу, адже він росіянин. Почали ширитися чутки, що хлопець покинув Гросу та повернувся до росії, але тоді за нього заступився Павло Зібров, сказавши, що Роман “наш козак”. На жаль, український співак помилився у своїх висловлюваннях.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Романа помітили в росії на прем’єрі одного з фільмів, поки його кохана оговтувалася від операції в лікарні самостійно. Тоді чутки про розлучення закріпилися сильніше, а зараз Аліна опублікувала на своїй сторінці презентацію нової пісні, в якій вона співає про те, що Новий рік буде зустрічати на самоті. Раніше співачка розповідала, що всі тексти до пісень вона пише з власного досвіду.

Прихильники у коментарях не стали запитувати про розлучення, а пораділи за співачку і побажали, щоб вона знайшла собі чесного та щирого українського хлопця, який буде її кохати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини