Троє дітей Ігоря Кондратюка: як виглядають, чим займаються та хто їхня матір – таємна дружина продюсера

Про особисте життя Ігора Кондратюка відомо небагато, але чоловік поділився інформацією про свою родину - як виглядають діти на дружина чоловіка.

Ігор Кондратюк набув великої популярності через програму “Караоке на Майдані”, на яке хотіли потрапити мільйони українців. Після відбору на караоке, тривало шоу “Шанс”.
Пізніше, він був ледь не ключовим елементом у шоу “Х-фактор” та “Україна має талант”. Всі запам’ятали Кондратюка як суворого суддю, який ніколи не дає пображок і не говорить завітного “так” через жалість або особисту симпатію до учасників. За це його обожнювали та водночас недолюблювали, але гідної заміни, на думку прихильників, йому так і не знайшли.

Кондратюку приписували багато романів з учасниками різних проєктів, але Ігор – зразковий сім’янин. За все життя в нього була і є одна кохана дружина – Олександра Городецька. У молодості жінка працювала бухгалтером, а зараз є фінансовим директором.

Сім'я Ігора Кондратюка
Сім’я Ігора Кондратюка

Подружжя виховує трьох дітей – два сини Сергій та Данило і донечка Поліна. Поліні цього року виповнилося 18 років, а син Сергій колись працював адміністратором програми “Танцюю для тебе”. Своє життя він хоче пов’язати з продюсерською діялньістю.

Дорослі діти Кондратюка разом з батьком
Дорослі діти Кондратюка разом з батьком

На питання до дружини, як вона реагує на чутки про романи її чоловіка з іншими жінками – Олександра сміється і каже, що це все вигадки, або привернути увагу до нього. Вона впевнена – її чоловік їй не зраджує і ніколи не посмів би піти на такий підлий вчинок.

Колись йому приписали роман з Аідою Ніколайчук, вони познайомились на шоу “Х-фактор”. Ігор говорив, що йому дуже подобався голос та здібності дівчини, але це не могло перерости у щось більше, тому що він кохає свою дружину та дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини