Дві дружини, Лідія Таран і шестеро дітей: що відомо про особисте життя таємничого Андрія Доманського

Андрій Доманський, як виявилося, батько аж шістьох дітей. В нього було три дружини, серед яких опинилась телеведуча Лідія Таран. Як виглядають діти та колишкі жінки чоловіка?

Життя Андрія Доманського було насичене різноманітними подіями, романами та зйомками у різних проєктах та шоу. Телеведучий став батьком аж шести дітей від різних жінок. Він з любов’ю ставиться до всіх своїх дітей та дружин, але розповідає про них небагато.

Першою його дружиною стала жінка на ім’я Юлія. Вони одружилися від час студентства. Після весілля у пари народився перший син – Василь. Через чотири роки жінка подарувала йому доньку, яку вирішили назвати Лада.

Донька Лада, син Василь та син Артем
Донька Лада, син Василь та син Артем

Андрій жив на два міста, тому що у Києві він будував свою кар’єру, а його сім’я проживала в Одесі. Через таку велику відстань між ними, чоловік та дружина перестали бачити один в одному коханих партнерів і пара розлучилася.

В цей момент, Андрій вже захопився своєю колегою – Лідією Таран, з якою вони закрутили роман. У пари народилася донька Василина, але шлюб вони узаконювати не стали, не дивлячись на те, що їх називали найгарнішою парою тих часів. Коли роман перестав бути таким бурхливим, пара також розлучилася.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Третьою дружиною Андрія Доманського стала дружина Марина. Вони разом вже понад 10 років та виховують троє дітей – син жінки від першого шлюбу – Артем та двох доньок, що Марина народила від Доманського – Кіра та Віра.

Друга законна дружина Доманського
Друга законна дружина Доманського
Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського

Старші діти живуть окремо від батька, але вони дуже тісно спілкуються та проводять час разом зі всіма членами великої родини. В цьому випадку, йому можна лише позаздрити, тому що він виховав прекрасних дітей, з якими залишив теплі та приємні стосунки навіть після розлучення з колишніми дружинами.

Найменша донечка Віра
Найменша донечка Віра

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини