Олена Шоптенко, Оля Полякова, Ніно і Таюне: подруги і коханки улюбленця вовчиць Олега Винника

Олен Винник не лише велику армію прихильниць біля себе назбирав, але й чимало подружок та коханих жінок, що крутяться в українському шоу-бізнесі.

Ніхто не сумнівався у тому, що Олег Винник не лише своїх прихильниць підкорює, але й зіркових українських жінок. Хто для Олега Винника був важливою жінкою у житті, а хто був у дружніх стосунках з артистом?

Таюне

Таюне та Олег Винник
Таюне та Олег Винник

Відомо, що Таюне стала коханою жінкою Олега Винника. Спочатку вона була його бек-вокалісткою, тому ніхто навіть подумати не міг, що між ними щось може бути, але потім почали ширитися чутки про близькість Таюне та Винника. Зараз пара разом знаходиться у Німечинні, тому що співак знаходиться на лікуванні.

Олена Шоптенко

Олена та Винник під час репетиції
Олена та Винник під час репетиції

Дівчина стала партнеркою Олега Винника під час “Танців з зірками”. Пара ставила дуже ефектні та динамічні танці, в яких панувала пристрасть. Через це Олену без вагань приписали до коханок співака, але Олег Винник не давав ніяких коментарів з цього приводу. Вочевидь, між ними так нічого і не було.

Ольга Полякова

Оля зробила сенсаційну заяву, що вони з Винником коханці та готуються до зачаття дитини. Така новина не на жарт сколихнула медіа-простір. Ольга розповідала, що вони “робили дитину шість годин поспіль”, але що саме мала на увазі Оля – залишилось для всіх великим секретом.

Ніно

Перше кохання Олега Винника - Ніна
Перше кохання Олега Винника – Ніна

Хто така Ніно, якій Олег Винник співав пісню, що стала хітом всієї України? Це перше кохання співака, яку він вітав з днем народження у вигляді вірша. Він навіть не замислювався на тим, що це стане хітом, але потім доробив текст, зробив музику і отримав те, що зараз знає навіть учень у школі. Дівчина працює продавцем у сільському магазині і не виходить на зв’язок з пресою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини