“Не дуже традиційні”: Надія Матвєєва розповіла про свої стосунки з коханим, що молодший за неї на 20 років

Відома телеведуча Надія Матвєєва здивувала шанувальників звісткою про те, що вона будує стосунки з чоловіком, що молодший за неї на 20 років. До цього часу про нього нічого не було відомо, однак, зірка трохи привідкрила завісу таємниці.

Надія Матвєєва відома нам як телеведуча українських проєктів “Усе буде добре” та “Усе буде смачно”. Проте, нині безліч українців згадали про зірку завдяки її роману з чоловіком, з яким у неї доволі велика різниця у віці.

До цього часу деталей про свого коханого зірка не розголошувала. Єдине, про що знали фанати, це різниця у віці, адже, як прокоментувала ведуча напередодні, що її обранець навіть не зрозумів, що вона значно старша від нього. Також Матвєєва розповіла, що коли вони познайомились на вечірці, то загадковий для фанатів “він” навіть не знав, що перед ним стоїть популярна телеведуча.

Що відомо про стосунки пари?

Зіркова телеведуча привідкрила завісу таємницю про свого партнера
Зіркова телеведуча привідкрила завісу таємниці про свого партнера

Уперше про свого коханого, молодшого на 20 років, Надія Матвєєва розповіла аж у червні. Тоді стало відомо, що вони познайомилися майже за рік до повномасштабного вторгнення. Це сталось на вечірці до 8-го березня. А розвиток їхнього кохання припав саме на період повномасштабної збройної агресії.

“На мою думку, нам пощастило ще й тому, що всі труднощі ми долаємо пліч-о-пліч. Як доросла жінка я усвідомлюю, що саме за схожих випробувань ми можемо навіть випадково влаштувати перевірку партнерові, швидше зрозуміти, чи це твоя людина, чи ні. Тим паче це не дуже традиційні стосунки”, – зізналася Надія Матвєєва.

Ідеться про стосунки з такою різницею у віці. Сама телеведуча розповіла, що раніше вона такого б не допустила, однак, нині вона змінила свою думку.

Також зірка розповіла, що те, що розвиток їхніх стосунків припав на цей період часу, має і свою позитивну сторону, адже вона може відчувати та давати підтримку партнерові й проходити через складнощі разом.

Також Надія Матвєєва зізналася, що її матір досі не сприймає ці стосунки, але сама ведуча рада, що знайшла партнера, якому довіряє.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини