Віталій Козловський попрощався з життям у столиці: чому співак покинув Київ і куди переїхав

Український співак Віталій Козловський розповів, що покинув столицю. Де тепер зірковий чоловік та чому надумав покинути Київ, що став рідною домівкою?

Відомий український співак Віталій Козловський поділився з підписниками інформацією про те, що він покинув Київ та вирушив до міста, у якому провів своє дитинство. Чоловік опублікував фото з рідного міста Лева та розповів про свої враження від поїздки.

Зараз чоловік проводить благодійні концерти, тому не має багато часу для соціальних мереж, але коли видається нагода – чоловік залюбки ділиться подробицями свого особистого життя, спогадами та багато іншим. Цього разу він завітав до Львова.

На деякий час співак поїхав до Львова, місто, за яким він дуже сумував. За слова Віталія, він вперше за рік потрапив сюди і дуже радий, що йому це вдалося. Він зауважив, що не дивлячись на те, що він багато років прожив у Києві, Львів назавжди залшиться тим містом, в якому залишилось його серце.

“Я вперше приїхав до рідного міста за весь рік. Місто, в кожному куточку якого я ловлю приєні спогади з минулого. Тут всі люди дуже рідні. Де б ми не були, ми завжди пам’ятаємо про рідну домівку, про міста, в яких ми росли. Скільки б я не прожив у столиці, але коли я тут, я відчуваю, що я всім серцем львів’янин”, – розповідає Віталій своїм прихильникам.

На фото чоловік позує біля головної пам’ятки міста Львова – оперний театр. На ньому чорна кепка, чорна куртка та сині джинси. Кожен, хто хоча б раз був у Львові – зобов’язаний зробити фото на пам’ять саме біля театру. Місцеві жителі та туристи жартують: “Немає фотки біля Оперного – не був у Львові і дня”. А й справді, найбільше туристив саме біля цієї споруди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини