“45 років мені закривали дорогу”: Іво Бобул розповів, як тяжко йому було потрапити у шоу-бізнес

Український співак Іво Бобул розповів правду, чому йому 45 років не давали виходити на український шоу-бізнес. Як це відбувалося - читайте далі.

Відомий український артист та співак Іво Бобул розповів, чому він не міг довго реалізуватися у шоу-бізнесі та хто не давав йому проходу на сцену. Виною цьому став Філіп Кіркоров. За словами українського співака, його не запрошували на концерти та його творчість так і залишалася недооціненою, а в цей самий час Кірковов виступав на всіх концертах, щоб організатори могли заробити якомога більше грошей.

Іво Бобул розповідає про перешкоди у кар'єрі
Іво Бобул розповідає про перешкоди у кар’єрі

“Як я міг складати конкуренцію Кіркорову, коли мене нікуди не запрошували і я був відрізаний від телебачення та радіо? Всі ці роки я був ніким, я думав, що моя музика і талант нікому не потрібні. Добре, що зараз є якесь визнання моєї творчості”, – розповідає Іво Бобул у програмі ЖВЛ.

Він дуже вдячний українцям, які почали публікували відео з його виступами у соціальній мережі ТікТок, коли почали відмовлятись від всього російського. Іво дуже зрадів, коли його пісню “А вже осінь прийшла у мій сад” почали цінувати та сприймати близько до глибини душі, але дуже прикро, що це трапилося лише після російського вторгення.

Чоловік радіє новій хвилі популярності
Чоловік радіє новій хвилі популярності

“Молодь почала розуміти хороших співаків старшого покоління. Вибачте, що я себе нахвалюю, але якщо сам цого не зробиш, то ніхто такого не робить. Мої пісні для серця, для душі, а не для якихось там незрозумілих вечірок”, – додає артист.

Як відомо, завдяки соціальній мережі ТікТок його композиція “Осінній сад” зайняла 41 місце на сервісі Shazam. Це додаток, який допомагає знайти композицію за уривками пісень, щоб дізнатись виконавця та назву самої композиції.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини