“Хочу швидше почути заповітне слово “мама”: Наталія Могилевська поділилася з шанувальниками радісною новиною

Особисте життя Наталії Могилевської часто не було сповнене щасливими моментами материнства, тому вона віддала себе кар'єрі. Проте, нещодавно зірка сповістила радісну новину для своїх фанатів.

Відома українська співачка Наталія Могилевська щиро розповіла шанувальникам свою радісну звістку, на яку чекала дуже довго.

Нещодавно виконавиця поставила успішну моновиставу (коли все виконує (грає чи співає) лише одна людина) “Я вдома” у Чернівецькій філармонії. Побачити співачку на сцені театру, а не концертного залу, де її інструментом був не мікрофон, а гра та харизма, було доволі незвично для шанувальників. Однак, таке амплуа кумира їм сподобалось.

Тому Наталія Могилевська вирішила й надалі розвиватися та пробувати себе в цьому напрямі, аби привернути увагу нової авдиторії та вразити, що фанатів, що себе саму.

Про моновиставу Могилевської “Я вдома”

У цій виставі Наталя Могилевська розповіла про те, що відбувається на сході України очима очевидця, адже вона сама проїхала значною кількістю військових госпіталів та частин, які розташовані по всій Україні. Тому зірка вирішила показати всім, як мужньо наш народ чине опір.

Постер до вистави Могилевської “Я вдома”

Довгоочікувана новина

Нещодавно Наталія Могилевська зробила анонс прем’єри нової моновистави “Доньки”, яка відбудеться з 19 по 20 грудня у театрі імені Лесі Українки.

“Вдячна Богові, що проявив до мене свою небайдужість! Моєю мрією є швидше почути це заповітне слово “Мамо!”. “Доньки” — це спектакль про найважливіше в житті, про те, що є головним для кожного. Та людина, якій ми можемо розповісти все й завжди… Мама! Цю виставу я присвячую усім ненькам!”, – коментує майбутній виступ виконавиця та новоспечена акторка.

Афіша вистави "Доньки" та момент з виступу Могилевської у виставі "Я вдома"
Афіша вистави “Доньки” та момент з виступу Могилевської у виставі “Я вдома”

Зазначимо, що продюсером цього виступу стала Нонна Кондрашова, що теж продюсувала попередню моновиставу зірки “Я вдома”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини