Майже не говорять: Оля Полякова відверто розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після 24 лютого

Відома співачка Оля Полякова розповіла, якими стали її стосунки з чоловіком після початку повномасштабного вторгнення та як змінилися їхні розмови за цей час.

24 лютого сколихнуло життя кожного українця. І зірок у тому числі. Хтось з них виїхав, а хтось продовжує жити в Україні. Але майже всіх їх об’єднує прагнення допомогти своїй рідній державі перемогти.

І тут зірки розділилися: більшість підтримують українців своєю творчістю, даруючи їм тимчасовий, але потрібний відпочинок, чи спонукаючи українців та весь світ донатити та продовжувати допомагати рідній країні. А дехто з медійних особистостей чи їхніх родичів пішов служити в лавах ЗСУ чи Тероборони. Не винятком став чоловік Олі Полякової.

Вадим Буряковський, чоловік відомої української співачки Олі Полякової ще на початку повномасштабного вторгнення вступив до лав Територіальної оборони, де служить і досі.

Оля Полякова зі своїм чоловіком
Оля Полякова зі своїм чоловіком

Як змінилися стосунки Полякової з чоловіком після 24 лютого?

В одному зі своїх інтерв’ю виконавиця зізналася, що тепер вони з чоловіком стали значно менше сваритися. Якщо раніше, вони могли завжди знайти привід для сварки, то тепер у їхніх стосунках запанувало повноцінне порозуміння.

Як зазначає зірка, нині вони можуть спілкуватися лише дзвінками, тому такі дорогоцінні хвилини не хочеться витрачати на непорозуміння.

“Наші стосунки покращились. Якщо до 24 лютого ми бодай іноді, проте зустрічалися, через мій графік, то нині взагалі розмовляємо лише, зідзвонюючись. Тому усі причини для сварок зникли, як і бажання розбиратися, хто має рацію, а хто ні. Здається, ніби ми стали ріднішими”, – розповіла Оля Полякова про свої нові стосунки з обранцем.

Нагадаємо, що співачка не відмовляла коханого у його прагненні йти боронити нашу країну, адже переконана, що він чинить сумлінно.

Також зазначимо, що Вадим Буряковський має законні підстави виїжджати за межі України та бачитися з дружиною та доньками. Проте, такою можливістю користується украй рідко.

Уся родина співачки
Уся родина співачки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини