MELOVIN зробив собі манікюр: співак здивував прихильників своєю новою зовнішністю і показав модні нігті

Український співак та учасник "Євробачення" MELOVIN продемонстрував свій стиль у соціальній мережі Instagram: весь у чорному та з макінюром.

MELOVIN – справжнє ім’я Констянтин Бочаров, родом з Одеси. Співак почав свою кар’єру у 2012 році. Він влаштувався помічником адміністратора на знімальний майданчик серіалу “Самий довгий день”, який так і не завершився, а вже у 2013 році юнак створив гурт “Big House Melovin” і почав виступати як Melovin. Його псевдонім розшифровується дуже просто – це поєднання слова Хеловін та ім’я відомого англійського дизайнера Олександра Маквіна, який пішов з життя у 2010 році.

У 2014 році хлопець написав свою пісню “Не самотня” і саме її він вважає своїм великим стартом у співочій кап’єрі, а в 2015 році хлопець вирішив взяти участь у проєкті “Х-фактор”. З четвертої спроби він зміг вразити суддів виконанням пісні гурту “Океан Ельзи – Без бою” та потрапив до команди Ігора Кондратюка.

Хлопця запам'ятали не лише через талант, а й зовнішність
Хлопця запам’ятали не лише через талант, а й зовнішність

Після перемоги у шоу співак випустив свою пісню “Не самотня” і отримав дуже багато позитивних відгуків. Потім він брав участь у національному відборі на “Євробачення”, але виграти йому не вдалося, він посів лише третє місце.

Хлопець запам’ятався публіці через свою зовнішність, у нього була кольорова лінза на одному оці, яка виділяла його погляд серед інших. Сьогодні Костя не перестає дивувати своїми образами. На своїй сторунці у соціальній мережі він опублікував фото у повністю чорному образі з довгими блискучими нігтями.

MELOVIN позує у повністю чорному образі: строгі масивні чоботи, широкі штани, оверсайз піджак та водолазка з високою горловиною. Доповнюється цей образ окулярами, чорною сумочкою на тонкому ремінці та рукавичками, з-під яких видно довгі блискучі нігті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини