“Майкл Джексон повстав”: Маша Єфросиніна опублікувала фото у гламурному образі і зібрала багато критики

Маша Єфросиніна не лише займається своїми проєктами у соціальних мережах, але й ділиться з підписниками своїми фотографіями, де демонструє свій стиль.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала у соціальній мережі гламурне фото свого образу. Дівчина може похвалитися тим, що у неї справді є смак у одязі і вона бездоганно відчуває власний стиль, підбирає речі, які пасують саме їй не думачи про те, хто і що про неї може сказати. Один із прихильників зрівняв її з Майклом Джексоном. На фото Маша позує у великому капелюсі, під яким замотана на голові та шиї кольорова хустка. Також телеведуча одягнула шкіряну сорочку бордово-винного кольору і підкрестила образ макіяжем із блискітками та повіках.

“Сумую за своїм гламурним життям”, – підписала фото Маша.

На своїх інших фото Єфросиніна не така гламурна, але можна помітити, який витончений у неї стиль. На наступному фото вона позує з гарною укладкою та підкрученими локонами, які акуратно спадають на плечі ведучої. Одягнена вона у білий піджак в ледь помітну смужку та такого ж кольору футболку. Доповнила образ Маша класичним макіяжем зі стрілкою та помадою нагубах. Надаль, відтінок не вдається розпізнати, тому що фото чорно-білого кольору.

Також телеведуча на своїй сторінці нещодавно опублікувала відео, де вона розповідає яких успіхів вони досягнули завдяки її благодійній організації “Незламна мама”. Вони допомагають жінкам з дітьми оговтатися після війни. За шість місяців Маша та її команда допомогли 1100 жінкам повернутися до нормального життя і не думати про страшні події, які з ними трапились. Жінка подякувала кожному, хто допомагає та донатить її організації кошти на допомогу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини