“Є дівчина, яка подобається”: Слава Дьомін вперше після розлучення заговорив про стосунки і мачуху для сина

Слава Дьомін, після розлучення вперше заговорив про нові стосунки. Чоловік признався у соціальних мережах, що йому подобається одна дівчина.

Український телеведучий Слава Дьомін декілька місяців тому розлучився з своєю дружиною Оксаною. Як розповідав чоловік, причина розлучення дуже проста – стосунки були зруйновані побутом. Вони планували переїзд, робили ремонт і дуже сильно віддались йому. У підсумку, стосунки були зруйновані трикутником, який складався з нього, дружини та маленького сина без романтичної складової у стосунках.

Слава Дьомін з колишньою дружиною
Слава Дьомін з колишньою дружиною

Зараз вони знаходяться у теплих та хороших стосунках. Вони розлучилися без сварок та скандалів, не дивлячись на те, що вони пів року хотіли врятувати ці стосунки. На розлучення першим наважився саме Слава. Майно вони поділили також самостійно, жінці дісталась квартира, в якій робили ремонт, а чоловікові – автомобіль. Виховання сина вони також розділяють з розумом.

На днях, чоловік вирішив поспілкуватися з своїми прихильниками у соціальній мережі і підписники мали можливість задати декілька запитань, які хвилюють їх. Вперше після розлучення чоловік заговорив про нову симпатію.

“Слава, чи є у вас дівчина?”, – запитала одна із підписниць Слави.

Чоловік відповів стисло, але заінтригував:

“Є дівчина, яка дуже подобається, особливо її світогляд. Розповісти?”, – відповів телеведучий.

Спілкування Слави з прихильниками
Спілкування Слави з прихильниками

Ім’я дівчини Слава Дьомін поки не розповів. Ймовірно, що чоловік хоче побудувати нові стосунки з загадковою обраницею, тому не хоче ділиться самим потаємним. Прихильники радісно відреагували на таку заяву і побажали йому щастя. Не забули й сказати про те, що чекають, поки Слава нарешті скаже її ім’я, бо дуже цікаво, хто вона така.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини