“Багато трапилось всього”: Аніта Луценко зі “Зважені та щасливі” розповіла про переїзд з України в Британію

Зірка та фінтес-тренерка Аніта Луценко, яка допомогла багатьом людям на проєкті "Зважені та щасливі" розповіла, як змінилось її життя після того, як вона переїхала до Британії.

Аніта Луценко зараз проживає у Великобританії, але де саме – не розповідає. Жінка переїхала туди разом з донькою. За словами фітнес тренерки, її чоловік Олександр також разом з нею та маленькою донечкою. Донька подружжя піде до школи у новій країні, але Аніта дуже сподівається на те, що вони якомога швидше зможуть повернутися додому, просто зараз сім’я переживає за життя дитини.

Аніта Луценко з сім'єю у Британії
Аніта Луценко з сім’єю у Британії

На своїй сторінці в одній із соціальних мереж Аніта поділилась своїми думками про її відсутність в Україні. Як розповідає тренерка, з 19 років кожну зиму вона проводила у теплих краях. Цей рік не став винятком. Аніта пригадує, як вони з валізами їхали з маленькою Мією в готель, у них була одна валізка на двох, а в голові у жінки майнула думка: “Надовго”. Родина мала повернутися назад 18-20 лютого, але через постійне перенесення рейсів, жінка відклала квиток на тиждень, аж раптом почалася війна.

Аніта з одного боку рада, бо її дитина не почула сирен та не втікала від обстрілів у такий не простий період.

“Я не уявляю, що пережив український народ і переживає ще досі. У мене немає слів. Я справді кожному співчуваю. Я, будучи в безпеці, намагаюсь допомагати всім, хто цього потребував”, – розповідає тренерка.

Вона визнає, що вона не взяла дитину і не стала першим можливим рейсом повертатися на Батьківщину, бо там дуже небезпечно. Для неї це було якимось оберегом, чудом, що вона перенесла свій приїзд на тиждень. Аніта вже рік не знаходиться в Україні, але дуже сумує за додом і хоче якомога швидше повернутися з Мією додому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини