Маша Єфросиніна розповіла, що відбувається у її стосунках з чоловіком та дітьми: “Моя сім’я розділена”

Маша Єфросиніна розповіла підписникам, чому вона не бачиться із сім'єю та які у неї зараз стосунки з чоловіком. Телеведуча розділена з сім'єю різними країнами.

Телеведуча та зірка Маша Єфросиніна поспілкувалася з своїми прихильниками в одній з соціальних мереж та відповіла на хвилюючі їх запитання. Одним з таких запитань було:

“Де краще живеться, тільки чесно. В Європі чи в Україні? Ви неймовірно крута!”, – пишуть прихильники Маші.

Дівчина відповідає, що з квітня місяця вона живе між Києвом та Європою. У Києві її чолові та все життя телеведучої, а в Європі діти та мама Маші. Вони з чоловіком Тимуром прийняли таке рішення, що дозволяє їй повернутись остаточно. Вони прийняли таке рішення, тому що чоловік дівчини наполягав на тому, щоб в нього були розв’язані руки у прийнятті своїх рішень, які стосуються його добровольчих військових дій.

“Саме тому, коли я приїжджаю до нього, мені не вистачає дітей, а коли їду до дітей, то страшенно сумую за робою і нервую через коханого. Тому зараз мені ніде не краще, поки моя сім’я роз’єднана. Та поки триває ця клята їб*** війна…”, -відповідає Маша Єфросиніна.

Поки Маша живе на дві країни
Поки Маша живе на дві країни

Крім цього, у Маші запитали, що вона думає стосовного того, як відновити стосунки:

“Як відновити відносини з чоловіком? Щось все тріскається…”, – написала одна з підписниць дівчини.

Маша відповіла дуже коротко, посилаючись на нещодавню розмову з Анною Кушнірук:

“У всіх тріскається, так чи інакше. Стосунки базуються на вмінні їх підгодовувати, прекати та наповнювати чимось новим. А як це зробити під час війни? Особисто мені непогано все прояснила наша нещодавня розмова з Анною Кушнір”, – написала у відповідь прихильниці Маша Єфросиніна.

Скріншот з сторіс Маші
Скріншот з сторіс Маші

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини