Надя Дорофєєва показала наймодніші речі з зимового гардеробу 2022-2023: майже секонд-хенд

Надя Дорофєєва показала свій гардероб і на власному прикладі продемонструвала, яке може бути зимове вбрання у кожного з нас. Купа речей, які можна між собою комбінувати.

Надя Дорофєєва продовжує вести активну діяльність у соціальних мережах. Цього разу співачка показала фото, як можна одягнутися взимку. Дівчина перед дзеркалом позує в бежевому светрі з об’ємною горловиною, чорному жилеті та сірій шапці. На ногах співачки іншого бежевого відтінку штани прямого крою. Ніякими аксесуарами дівчина свій образ не доповнювала, волосся виглядає по-звичайному, наче трохи постояла під вітром.

Стильний зимовий образ співачки
Стильний зимовий образ співачки

Нещодавно Надя опублікувала свою нову пісню про кохання, яку написала спільно з своїм новим коханим – Мішею Кацуріним. Прихильники співачки розділилися на два табори: деякі досі поливають її брудом, а деякі не розуміють причину такого сильного хейту в її сторону:

  • “Гидота, забрала чоловіка з сім’ї де двоє маленьких дітей, взагалі немає ні сорому, ні совісті!”,
  • “Мені навіть слухати цю пісню не хочеться, як людина ви не дуже, ваш Міша теж, то і творчість у вас така сама”, – пишуть незадоволені підписники.

А от інші коментарі більш позитивні:

  • “Не розумію, чому такий хейт, людина сама обирає кого їй кохати, а бути разом для дітей – це неповага до себе і до другої половинки. Кожен сам будує своє життя”,
  • “Не розумію деяких коментаторів. Михайло не собачка, щоб його просто забрати. Сам захотів – сам пішов, в чому проблема”.

Надя зі сміхом відреагувала на хейт у свій бік та опублікувала підбірку коментарів, що їй сподобалися найбільше. Серед них були погані і хороші відгуки про її стосунки та творчість. Судячи з такого вчинку, співачка не переймається через постійний негатив і живе щасливо.

Один з коментарів під піснею
Один з коментарів під піснею

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини