“Хабаровськ і Данилко”: відома Вєрка Сердючка відреагувала на кумедне запрошення виступити з концертом у росії

Відомий український музикант і творець образу Вєрки Сердючки відреагував на кумедне запрошення росіян виступити в одному з їхніх міст. Що відповів артист на провокаційне повідомлення?

З початку повномасштабного вторгнення відомий український музикант почав висвітлювати для своєї авдиторії подій в Україні. Так, артист розповідав про те, що відбувається та намагався достукатись до росіян. Саме за це тепер чимало представників російської публіки вважають, що “Вєрка Сердючка ображала бідних росіян”. Проте, це не завадило їм розповсюдити недолугий фейк про виступ Данилка в Хабаровську.

Андрій Данилко відповів на “запрошення”

Схоже, що чимало росіян абсолютно непринципові, адже так скучили за творчістю легендарної української Вєрки Сердючки, що готові перетерпіти так звані приниження з її боку заради того, щоб послухати нові та старі хіти. Інакше пояснити розповсюдження недоречного фейку про майбутній виступ Андрія Данилка в росії неможливо. Так, нещодавно мережу сколихнула новина про те, що, мовляв, зовсім скоро Сердючка виступить у російському Хабаровську “для своїх”.

У мережі розповсюдили фейкову новину про нібито майбутній виступ Андрія Данилка в росії
У мережі розповсюдили фейкову новину про нібито майбутній виступ Андрія Данилка в росії

Російські ЗМІ почали розповсюджувати серед свого населення недолугу новину про концерт Данилка, проте от сам артист навіть не підозрював, що його “запросили” до Хабаровська. Знаменитість доволі різко, проте кумедно відреагував на подібну новину в Інтернеті. Так, артист зазначив, що сумнівається в адекватності тих, хто розповсюджує фейк.

Ви там що, зовсім вже?

– лаконічно прокоментував Андрій Данилко на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Відомий український співак Андрій Данилко відреагував на скандальну заяву російських ЗМІ
Відомий український співак Андрій Данилко відреагував на скандальну заяву російських ЗМІ

У коментарях до нового допису артиста підтримали його шанувальники та погодились із думкою Андрія Данилка. Так, користувачі Інстаграму зазначили, що не розуміють, чим керувались так звані журналісти, коли створювали цю новину.

  • “Не знаю, чому так смішно. Хабаровськ і Данилко…”;
  • “Це вже потрібно мати шизофренію, щоб повірити в таке”;
  • “Що вони там приймають, що таке пишуть…”;

Нагадаємо, що Андрій Данилко підтримав Україну ще з перших днів повномасштабної війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини