“Ти обіцяв велике кохання, Колю”: 68-річна Успенська зібралась заміж за 46-річного Баскова – коли весілля?

Парочка скандально відомих російських виконавців зізнались, що зовсім скоро можуть офіційно підтвердити свої стосунки. Що відомо та коли чекати на гучне весілля Успенської та Баскова?

Скандально відома в російському шоубізнесі Любов Успенська нещодавно заявила про те, що вона збирається заміж за свого колегу Миколу Баскова. В ефірі російського телепроєкту знаменитість зазначила, що вона є майбутньою дружиною одіозного співака. Що відомо та коли чекати на офіційне зіркове свято?

Весілля Любові Успенської та Миколи Баскова

Не так давно в ефірі однієї з російських телепередач зустрілись двоє з “найяскравіших” представників московського шоубізнесу. Так, Любов Успенська та Микола Басков мали щиросердечну бесіду, коли раптово артистка “викинула” приголомшливу заяву. Так, Успенська заявила, що вона – майбутня дружина свого зіркового колеги, а також наполегливо попросила його виконати обіцянки, які він дав раніше.

Любов Успенська назвала себе майбутньою дружиною Миколи Баскова
Любов Успенська назвала себе майбутньою дружиною Миколи Баскова

Відомі російські знаменитості з’явились на телеекранах глядачів у одній з програм каналу “росія 1”. Любов Успенська з’явилась на телебаченні з ганебною заявою про те, що зараз живе добре, проте стане ще щасливішою, коли нарешті отримає російське громадянство. Микола Басков не забарився та зазначив, що дуже радий бачити свою хорошу подругу поруч.

Далі скандально відомий “натуральний блондин” запропонував Любові Успенській поцілувати її як родичку, проте артистку це не задовольнило та вона поспішила нагадати співакові, що він їй обіцяв раніше та на що вона претендує зараз. Виявилось, що знаменитість претендує на серце Миколи Баскова.

Микола Басков та Любов Успенська продемонстрували занадто близькі стосунки в прямому ефірі
Микола Басков та Любов Успенська продемонстрували занадто близькі стосунки в прямому ефірі

Обурена Любов Успенська відповіла на пропозицію артиста поцілувати її по-сімейному заявою про те, що раніше блондин взагалі-то обіцяв артистці весілля.

Як родичку?! Взагалі-то як майбутню дружину! Ти обіцяв мені велике кохання, Колю. Будь ласка, тримай слово

– прокоментувала Успенська в ефірі російського телеканалу.

Нагадаємо, що попри публічні стосунки з Волочковою, Федоровою та іншими популярними жінками Миколі Баскову закидають нетрадиційну орієнтацію. Так, ледве не всі шанувальники впевнені, що насправді поп музикант зустрічався зі своїми жінками-колегами лише, аби відвести увагу від своєї орієнтації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини