“Наче сестричка”: екс-підопічна Потапа Мішель Андраде поділилася у Мережі фото зі своєю красунею-мамою

Співачка Мішель Андраде, яка нещодавно почала свою сольну кар'єру, поділилася знімком своєї мами, яка виглядає дуже молодо. Прихильники зрівняли її як сестру Мішель.

Українська співачка та колишня вихованиця репера Потапа – Мішель Андраде, не лише славиться своїм голосом, але й є ведучою тревел-шоу “Орел та Решка”. Дівчина любить показувати прихильникам своє життя і поділилась новою фотографією зі своєю мамою. Жінка приїхала у гості до Мішель, щоб провести разом час. Вони прогулялись і, за словами дівчини, мама подарувала їй новорічний настрій, якого їй так не вистачало.

“На цих вихідних приїздила моя мама, я дуже сильно її чекала! Коли мама поруч, то на душі спокій. Цього разу вона подарувала мені новорічний настрій. Ми вирішили поїхати за ялинкою та прикрасити її того ж дня”, – розповідає співачка.

Мама разом з донькою позують на фоні засніженого міста з прозорою парасолею. На Мішель об’ємний пуховик жовтого кольору та сірі штани, а мама обрала для прогулянки пуховик чорного кольору з світло-сірими штанами.

Прихильники дуже захвалили її маму у коментарях:

  • “Це ж треба, як будто ваша сестричка, а не мама!”,
  • “Мама неймовірна, ви теж”.

Про Мішель ходить чимало чуток. Як зізнавалась співачка, вона пішла від репера Потапа у вільне плавання і дуже добре потоваришувала з Позитивом. Хлопець розповідав, що у нього є стосунки, тому до них відразу приписали Мішель. Дівчина ці чутки спростувала та заявила, що це все неправда і ніяких стосунків у неї з Позитивом не було і бути не може.

У Мішель та Позитива нічого не може бути
У Мішель та Позитива нічого не може бути

Мішель вже майже повністю переходить на українську мову. Це дається їй не просто, але вона дуже старається покращити свою вимову. Прихильники її підтримують та виправляють там, де потрібно, за що вона неодноразово була їм вдячна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини