“Вдома з’явився вчитель української”: як молодша донька Полякової учить маму правильно говорити українською

Оля Полякова запам'яталася фанатам також завдяки мовному скандалу, що трапився раніше. Однак, на цьому мовне питання, адже співачка має вдома свого вчителя української мови.

Відома українська співачка Оля Полякова у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікувала відео, де її молодша 11-річна донька вчить свою матір українській мові.

Виконавиця зазначила, що Аліса забороняє їм спілкуватися російською удома, а сама після 24 лютого перейшла на держану мову. За короткий проміжок часу дівчинка настільки удосконалила свої знання, що навіть виправляє маму та радить їй, як правильно говорити рідною мовою.

“Учителька української мови Аліса поправить кожну фразу. Я не маю змоги щось говорити без поправок доньки. Маю тепер вдома вчительку української. Вона не дасть говорити в її присутності російською та поправить будь-яке неправильно сказане слово”, – розповіла у відео Оля Полякова.

Навіть тоді Аліса вирішила відповідати своєму статусу вчительки української мови та виправила свою маму. Вона наголосила, що правильно не “поправляти”, а “виправляти”.

Оля Полякова має власного домашнього вчителя української мови
Оля Полякова має власного домашнього вчителя української мови

Реакція Олі Полякової на виправляння доньки

Відома виконавиця зазначила, що вона шокована тим, як швидко її донька досконало вивчила українську мову, враховуючи, що перед цим вона все життя спілкувалася російською та тривалий час проживала у Великій Британії.

Оля Полякова розповіла, що Аліса після переїзду до Британії почала вчити рідну мову.

“Протягом цього часу вона самостійно почала спілкуватися українською та говорить нею ліпше за всіх. Я не можу зрозуміти, як так трапилося в Англії, адже вона там ні з ким не вчила українську”, – розповідає Полякова про здібності своєї молодшої доньки.

Під кінець цих патріотичних сторіз Оля Полякова показала їхню ялинку вдома. Її молодша донька й тут приємно вирізнилася, повісивши на верхівку святкового дерева прапор України.

Молодша донька Полякової Аліса патріотично прикрасила ялинку
Молодша донька Полякової Аліса патріотично прикрасила ялинку

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини