Розсекретили нову пасію Володимира Остапчука: готують разом сніданки та прикрашають одну й ту саму ялинку

Володимир Остапчук ще не встиг офіційно розлучитися з колишньою дружиною Христиною Горняк, як вже стало відомо про його нову обраницю, з якою вони будуть разом святкувати Новий рік.

Прихильники тільки заспокоїлись після неочікуваної новини про розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука, аж раптом з’явилась свіжа інформація про чергову дівчину, що посягнула на серце Володимира.

Хто підкорив серце Володимира Остапчука?
Хто підкорив серце Володимира Остапчука?

Мережею почали ширитись чутки про нову обраницю лише декілька днів тому. Спочатку про це сказала травесті-діва Морно у своєму телеграм-каналі. Вона публікує різні чутки, свої власні думки та багато чого цікавого, на цей раз “цікавим” стала тема кохання Остапчука:

“А в Остапчука нова краля. Здається, вона допомагає відновлювати заблоковані сторінки в інста, саме вона й повернула йому сторінку. Він вільний, але нічого так не бадьорить вранці, як свіжа плітка”.

Сам Володимир поки це ніяк не коментує, але користувачі Мережі вже розкрили ім’я нової ймовірної дівчини чоловіка – нею стала Катерина Полтавська. Прихильники дуже швидко виявили, що саме вона є новою дівчиною телеведучого. Це було просто, бо в інстаграмі у них однакові фото, а дівчина публікує постійні фото з квітами та натяками на нові стосунки.

“Світло увімкнули вперше за 18 годин, чим багаті, тим і раді”, – схожий підпис був на однакових фото Володимира і Катерини.

Однакові фото Катерини та Володимира
Однакові фото Катерини та Володимира

Також блогерка Юлія Тимошенко опублікувала відео, в якому зібрала суттєві докази того, що пара тепер зустрічається. На однакових фото не лише вечеря вдома, але й новорічка ялинка, процес прикрашання та прибирання у під’їзді. Знімки одночасно публікували як Катя, так і Володимир.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини