Кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, хто її спонсорує під час війни: “Доводиться не солодко”

Оля Цибульська відверто розповіла, як вона живе в умовах війни та де бере кошти. За словами зірки, жити їй зараз доводиться не солодко, як і всім.

Оля Цибульська відома своїми піснями та незабутніми ролями телеведучої на телеканалах. Артиска дуже цінується в Україні за своє почуття гумору та спілкуванням з підписниками. Дівчина любить публікувати свої подробиці з життя, а прихильники радісно її підтримують.

Ольга розповіла, де бере гроші під час війни
Ольга розповіла, де бере гроші під час війни

Під час війни у всіх зірок дуже впав рівень заробітку. Оля, як і багато інших артистів, перестала виступати та заробляти гроші власними силами за допомоги її талантів. Зараз дівчина виступає лише в рамках благодійності та ніякого прибутку з цього немає. Багато зірок почали брати певну частину заробітку з благодійних виступів, щоб їм було на що жити, але Оля Цибульська продовжує працювати безкоштовно.

Не дивлячись на це, Оля каже, що організатори цих концертів повинні покривати певні витрати на доїзд артиста та інше.

“Благодійні концерти тому й називаються благодійними, бо вони не мають бути оплачувані. Інших концертів у зірок поки немає. Ми обговорюємо з організаторами багато нюансів, я проговорюю лише один – мій син. Постійно беру його з собою, бо він неповнолітній, не хочу залишати його вдома. Платити за доїзд та харчування під час виступів я не можу, бо нічого не заробляю, тому ці витрати покриває райдер”, – розповідає дівчина.

Дівчині допомагає її чоловік
Дівчині допомагає її чоловік

Стосовно життя поза концентами, Олі дає гроші її чоловік. Він працює у сфері далекій від шоу-бізнесу, тому в нього є можливісь працювати без перешкод та утримувати сім’ю. Зараз весь бюджет сім’ї лежить на плечах чоловіка. Артистка також розповіла, що у неї були заощадження, але вони вже закінчились.

“Навіть з затягнутими поясами важко прожити на 20 тисяч гривень на місяць, кожного дня може статись щось таке, що потребуватиме додаткових витрат”, – зізнається Оля.

Популярне

Подібні новини