Найкрасивіша українка Ганна Неплях кардинально змінила зачіску: була брюнетка, тепер блондинка

Найкрасивіша жінка України Ганна Неплях здивувала прихильників зміною свого образу. Дівчина перефарбувала волося, з брюнетки перетворилась на блондинку.

Переможниця конкурсу “Міс Україна Всесвіт-2021” Ганна Неплях любить експериментувати зі своєю зовнішністю, але таких змін не очікував ніхто. Останнього разу Анна здивувала неймовірною зміною у вазі – вона набрала зайвих 10 кілограмів, але не аж ніяк не сказалося на її впевненому вигляді та внутрішніх відчуттях. Міс Україна каже, що це навпаки, додало їй впевненості в собі і вона любить себе такою, якою вона є.

Міс Україна змінила образ
Міс Україна змінила образ

Дівчина, як будь-яка медійна особистість, любить ділитися з прихильниками своїми фотографіями, роздумами та багато іншим. Щодо своєї ваги вона також давала коментар про те, що вона не планує терміново морити себе дієтами та голодом, щоб повернутися до початкової форми. За словами дівчини, вона почуває себе дуже впевнено, гарно та привабливо.

Анна публікує дуже багато інформації про війну, допомогу та наслідки, які несе за собою повномасштабне вторгення. Інстаграм почав блокувати її сторінку через такі публікації. Після чергової такої публікації дівчина знову залишилась без зв’язку з публікою. Коли їй відновили доступ до сторінки, вона показалася з новим образом, який дуже взарив прихильників.

“Ну що, малюки, ви случили за мною? Бо я – так. Це якщо що, моє сиве волосся від кожного нового блокування сторінки”, – відверто каже дівчина.

Ганна Неплях тепер блондинка
Ганна Неплях тепер блондинка

Ганні дуже пасує таке оновлення, але прихильники у Мережі припускають, що це може бути не справжньою зміною образу, а лише перукою. Не дивлячись на це, вони засипали її численними компліментами стосовно такої несподіваної зміни зовнішкості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини