Зірки українського шоу-бізнесу приєдналися до благодійності для дітей з Херсону: Саніна, Огнєвіч та інші

До багатьох діток Святий Миколай цього року не зміг завітати, але українські зірки в рамках благодійності порадували дітей з Херсону своїм приїздом.

День Святого Миколая – це свято добра, миру та любові у сім’ї та всій країні. Кожного року діти отримують подарунки від магічного Миколая, що повинен завітати до кожної домівки, щоб подарувати подарунок за хорошу поведінку впродовж всього року.

Цьогоріч Святий Миколай не може завітати в багато домівок, тому що вони або зруйновані, або знаходяться в тимчасовій окупації, але дітям з звільненого Херсону, які побачили страшні жахи під час періоду окупації, як нікому важливо зробити святковий день, щоб позбавити їх від тривоги та не хороших спогадів хоча б на один день, щоб вони повірили знову в добро.

Благодійний марафон для херсонських дітей
Благодійний марафон для херсонських дітей

Українські зірки разом з волонтерами вирішили доєднатися до благодійного марафону, під час якого зірки активно закликають жителів України донатити кошти, на які можна буде придбати подарунки дітям з Херсону, котрі не можуть прийти в себе після життя з окупантами в одному місті.

Спеціально для цього на початку грудня розпочиналася акція “Святий Миколай дітям Херсона”, до якого доєдналося чимало зірок українського шоу-бізнесу: фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, Злата Огнєвіч, Анна Трінчер, Alekseev, Tarabarova, Shumei, Wellboy, Камалія та інші.

“Друзі, дуже вам дякую за створення такого марафону, це дуже чудово. Я також родом з Херсона і мені відомо, на скільки важко діткам відчувати зараз доброту свят. Ці діти не повинні жити в таких умовах, умовах обстрілів та страху за власне життя. Ми маємо можливість задонатити на подарунки малюкам і зробити їх трішки щасливішими”, – поділилася своїми думками Світлана Тарабарова у прямому ефірі марафону.

Світлана Тарабарова як ніхто розуміє дітей
Світлана Тарабарова як ніхто розуміє дітей

Всього для дітей на подарунки вдалося зібрати понад 250 тисяч гривень. Ні ці кошти були закуплені подарункові набори, які отримають діти з Херсона.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини