“Холостяк-12” Алекс Топольський розповів, що шукає в дівчатах: “Потрібно розвиватися як особистість”

Алекс Топольський продовжує ділитися своїми думками з прихильниками, що цікавляться його життям. Цього разу чоловік розповів про те, що йому подобається в дівчатах.

Алекса Топольського продовжують розпитувати про ідеал дівчини, щоб прихильники мали змогу здогадатися, хто ж переможе у фіналі проєкту “Холостяк-12”. Цього разу в Алекса запитали, які якості він найбільше цінує в дівчатах та в людях загалом.

Алекс був небагатослівним, за його словами дівчина повинна бути проста. Йому подобається відмінне почуття гумору, щоб ніколи не сумувати зі своєю коханою. Крім цього, для нього важливо, щоб вони постійно були на одній хвилі, без цього ніяк. Також Алекс вважає, що почуття гумору – це показник хорошого інтелекту у людини.

“Якщо дівчина не буде займатися собою, то це не дуже мені імпонує. Мені буде нудно з такою дівчиною у стосунках. Це дуже важлива риса, що має бути притаманна моїй коханій. Найголовніше – вона має кайфувати від життя і любити його”, – додає Топольський.

Крім позитивних якостей, чоловік розповів, що йому категорично не подобається та не імпонує. Такими якостями є лицемірство, розпускання пліток та обговорення інших за їхніми спинами. Ці три речі холостяк просто не може терпіти у характері будь-якої людини. Це логічно, тому що на проєкт Алекс прийшов щоб знайти саме ту, яка буде доброю, щирою та чуйною, а таким дівчатам не повинні бути цікаві різноманітні плітки.

Чоловік вважає, що ніякі стосунки не будуються на брехні та лицемірстві, тому що рано чи пізно все стає відомо і наслідки після розкриття правди бувають не найкращими. В деяких учасниць він вже помітив такі якості, тому попрощався з ними, а з іншими ще потрібно більше дізнаватися одне одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини