“Вже третя дівчина йде за власним бажанням”: Варлей з Холостяк-12 гнівно розповіла, що не так з Топольським

Якщо раптом комусь здалось, що більше скандалів навколо нового сезону Холостяка зібратись вже не може, то ви помилялись. Ексучасниця реаліті-проєкту зізналась, чому покинула шоу насправді

Вчора на телеканал СТБ відбулась прем’єра нового випуску дванадцятого сезону популярного реаліті-шоу про кохання. Вікторія Варлей покинула телепроєкт у дев’ятій серії та вирішила розповісти, що не так із монтажерами шоу, а також, чим її не задовольнив головний холостяк України Алекс Топольський.

Вирізана сцена у дев’ятому випуску

На особистій сторінці актриси Вікторії Варлей у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому вона буквально рознесла монтажерів проєкту. Так, знаменитість заявила, що вже третя дівчина покидає шоу за власним бажанням, а під час монтажу Холостяка вирізають дуже важливі моменти, які суттєво впливають на сценарій та формування суспільної думки про тих чи інших учасниць.

Вікторія Варлей висловилась про Холостяк-12
Вікторія Варлей висловилась про Холостяк-12

У новому дописі українська актриса попросила керівництво телеканалу СТБ звільнити “тих ідіотів, які монтують проєкт”. Так, дівчина зазначила, що залишилась незадоволеною тим фактом, що її суперечка з ведучим реаліті-проєкту Григорієм Решетніком була вирізана. Крім того, зазначає Вікторія Варлей, монтажери подали все таким чином, що її обурення направлене на адресу “дівчинки Каті”.

Крім того, за словами Варлей, монтажери вирізали момент, де вона розповідає про сім’ю та дітей, а також своє ставлення до них. Крім того, знаменитість зазначила, що вона стала третьою дівчиною, яка покинула телепроєкт “Холостяк” за власним бажанням, проте творці шоу не горіли ініціативою публічно про це розповідати.

Реальні причини “вильоту” та що не так з Топольським

Вікторія Варлей покинула шоу за власним бажанням
Вікторія Варлей покинула шоу за власним бажанням

Вікторія Варлей також розповіла своїм підписникам, чому насправді покинула новий сезон “Холостяка”. Перш за все, каміння полетіли в сторону Алекса Топольського, головного героя шоу. Українська актриса зазначила, що вона не побачила у ньому чоловіка, з яким готова провести залишок свого життя, адже насправді Алекс не був і не є готовим до створення сім’ї. Це було основною причиною, чому Варлей поїхала додому.

Актриса також зазначила, що вона хотіла потрапити до Маямі до 25 грудня, а ще їй потрібно було відвідати косметолога. Проте, попри всю критику, знаменитість подякувала кожному, хто був причетним до створення Холостяка-12.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини