Настя Каменських прикрила живіт пальто і сумкою, аби ніхто не здогадався про її вагітність: “Давно мріяла”

Відома українська співачка останнім часом ховає живіт за просторим одягом і численними аксесуарами. Втім, приховати найголовніше від допитливих очей шанувальників не вдалось

Українська співачка Настя Каменських поділилась зі своїми шанувальниками хорошими новинами. Знаменитості вдалось підготувати та втілити в реальність сюрприз для своєї прихильниці, про що зірка розповіла на особистій сторінці в Інстаграм. Про що йде мова та на що підписники співачки звернули найбільше уваги?

Сюрприз для шанувальниці

Нещодавно відома українська співачка повідомила, що зробила сюрприз для своєї шанувальниці Юлії та її підопічної Даші, яка протягом довгого часу бореться з онкологією. Нині вони проживають на території Великобританії, у місті Лондон. Нагадаємо, що раніше Настя Каменських вже розповідала, як вони познайомились та де вперше зустрілись.

Так, в одному з дописів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Настя Каменських пояснювала, що з героїнею своєї нової історії вона мала честь познайомитись на онлайн-зустрічі. Тоді Юля зробила найбільший донат для благодійного фонду “Tabletochki”, за що отримала можливість зустрітись зі своїм кумиром. Їхня зустріч пройшла в онлайн-форматі.

Саме під час цієї зустрічі Настя Каменських з’ясувала, що Юлія мешкає у Великобританії, але ніколи не втрачає нагоди допомогти дітям з України, які особливо потребують уваги. Юлія вирішила запросити до себе в Лондон дівчинку Дашу, аби та могла втілити свою давню мрію в реальність. Так, підопічна Юлії захоплюється історією про Гаррі Поттера, тому Даша запросила її в гості.

Так, вона запросила до себе в гості Дашу, бо дівчина обожнює Гаррі Поттера та давно мріяла побувати у знакових місцях, пов’язаних з фільмом

– розповіла співачка.

Каменських зазначила, що її дуже надихнула ця історія, тому вона теж вирішила зробити Даші та Юлії сюрприз. Співачка приїхала до Великобританії та запросила шанувальниць до тематичного кафе.

Вагітна Настя Каменських

Коментарі під новим дописом української співачки
Коментарі під новим дописом української співачки

У коментарях до нового допису підписники зірки не лише буквально завалили Каменських компліментами стосовно її широкого жесту підтримки та ідеального зовнішнього вигляду. Так, деякі шанувальники вкотре запідозрили знаменитість у тому, що вона вагітна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини