Заміжня за багатієм Оля Полякова ошелешила заявою про шлюб: “Хто зрозумів життя, той заміж не прагне”

У Мережі почали активно ширитися чутки про розлучення відомої української співачки Олі Полякової та її чоловіка Вадима Буряковського. Тепер вона здивувала фанатів цікавою заявою про шлюб.

У новому випуску шоу, яке спільно знімають відома телеведуча Марія Єфросиніна з популярною співачкою Олею Поляковою “Дорослі дівчата” подруги зачепили тему, яку мамам особливо важко проживати та усвідомлювати — це дорослішання дітей.

Нагадаємо, що в обох знаменитостей є дорослі доньки. У Єфросиніної — 18-річна Нана, а в Полякової – 17-річна Марія.

Марія Полякова та Нана Хромаєва (донька Єфросиніної)
Марія Полякова та Нана Хромаєва (донька Єфросиніної)

Тоді один з передплатників проєкту запитав у зірок про те, коли б вони хотіли, щоб їхні доньки вийшли заміж. Реакція подруг виявилась трохи різною та доволі емоційною: Оля Полякова здивувала фанатів цікавою відповіддю:

“О Боже, для чого їм узагалі виходити заміж? Хто зрозумів життя, той заміж не прагне”.

Марія Єфросиніна одразу сказала, що це життя її доньки, тому вирішувати їй, а не Марії.

Марія Єфросиніна зі своєю донькою
Марія Єфросиніна зі своєю донькою

Що про доньок розповіли зірки?

Суттю цього шоу є відверті розмови про щось важливе та глибоке. Вони чимось нагадують ті теплі та щирі розмови подруг на кухні, коли вони, немов оголяють душу.

Так сталося і цього разу. Наприклад, зіркова телеведуча Марія Єфросиніна нагадавши, що їхні старші нащадки наразі студентки та здобувають освіту й живуть в інших країнах. Після цього вона відверто поділилася своїм усвідомленням, якого вона сама лякається, але визнає, що коли Нана рідко телефонує, то це на краще. Адже коли дзвінків багато, то це точно означає, що щось трапилося.

“От коли телефонує часто, то у неї виникли певні проблеми”, – зі смутком розповіла телеведуча.

Оля Полякова також поділилася зізнанням, яке її хвилює. Відома співачка розповіла, що помітила, що її старша донька Марія телефонує матері тільки тоді, коли їй необхідні гроші.

Оля Полякова зі старшою донькою
Оля Полякова зі старшою донькою

Чутки про розлучення Полякової з чоловіком

Після 18 років шлюбу Олі Полякової з її чоловіком Вадимом Буряковським у Мережі почали виникати чутки про їхнє розлучення. Найцікавішим є те, що зірка навіть не розуміє звідки “ноги ростуть”, адже про це в них питають навіть друзі.

Оля Полякова розповіла, що їхні стосунки навпаки навіть покращилися. Раніше через гастролі співачки вона з чоловіком могла не спілкуватися декілька днів, а тепер, попри все, вони зідзвонюються декілька разів на день.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини