Дружина Віктора Павліка показала архівне фото з чоловіком, де їй 11: “Хто б міг подумати, що ми одружимося”

Катерина Реп'яхова познайомилась в Віктором Павліком ще коли їй було 11 років, але тоді ніхто навіть не здогадувався, що вона стане його майбутньою дружиною.

Катерина Реп’яхова активно веде свої сторінки у соціальних мережах, тому продовжує ділитися цікавими фотографіями та подробицями з свого особистого життя. Дружина Віктора Павліка приголомшила своїми фотографіями з юності.

Катерина показала фото з юності
Катерина показала фото з юності

Вона разом із мамою та сином вирушили до Трускавця. За словами дівчини, саме це місто є для неї особливим. Там вона провела своє дитинство та вперше дізналася про творчість Віктора Павліка, бо співак дуже часто навідувався з концертами до Трускавця, а маленька Катерина з радістю приходила на виступи.

“Моє рідне місто Трускавець. Це місто, в якому я провела своє дитинство. Саме він познайомив мене з моїм майбутнім чоловіком, хто б міг подумати”, – розповідає Катерина.

Також дівчина показала архівний знімок, на якому вона разом з Віктором позує для фото. дівчинці на фотографії всього 11 років, тоді ще ніхто не міг би й подумати, що Віктор Павлік обіймає не просто якусь прихильницю, а свою майбутню дружину.

Архівне фото майбутньої пари
Архівне фото майбутньої пари

Катерина познайомилась з Павліком особисто після чергового концерту. Чоловік фотографувався зі всіма, але, як пригадує Катерина, сильно обіймав лише її. Вони познайомились 7 років тому. Спочатку було фото, а потім вони випадково зустрілись в одному готелі.

“Я думаю, я вже тоді сподобалась йому, він нікого так сильно крім мене не обіймав”, – жартома розповідала Катерина.

Зараз пара виховує сина Михайла. До війни сім’я активно відпочивала разом на курортах та показувала хлопчику світ. Зараз вони також збираються на сімейні вечори, але вже в більш спокійному форматі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини