Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський відверто зізнався, чи заробляють артисти на доброчинних концертах

Питання про те, чи заробляють зірки на своїх доброчинних концертах цікавило багатьох фанатів. Особливо нині, коли нібито всі гроші йдуть на ЗСУ. Але ж знаменитості теж люди і мають за щось жити та творити далі.

Заробіток на доброчинних концертах — цікаве питання, яке хвилює багатьох. Особливо в наш складний час, коли зірки масово влаштовують збори та проводять доброчинні заходи й концерти, аби зібрати з небайдужих гроші на важливі потреби цивільних та військових.

Але, навіть якщо ми бачимо позначку, що всі гроші йдуть на ЗСУ, чи це дійсно так? Адже в концерти вкладається значна частина коштів, часу та зусиль з боку організаторів, а їм теж треба жити за щось. Чи не забирають вони собі відсоток тоді?

На ці та схожі питання відповів продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський.

Михайло Ясинський
Михайло Ясинський

Чи заробляють зірки нині на доброчинності?

Михайло Ясинський, що працює продюсером Олі Полякової, відповів на чутки, що почали ширитися серед фанатів українського шоубізнесу про заробіток зірок на доброчинних концертах.

“Чутки – це якась національна гра українського народу. Це стосується того самого дорослішання, якого ми так потребуємо. Проте, воно відбувається. Уся концертна діяльність, що відбувається за межами нашої країни – благодійна, комерційна або комерційна з доброчинною часткою: частину отриманих коштів артисти перераховують на потреби ЗСУ, усе це взагалі не про гроші. Якщо в тебе потім залишаться кошти, аби оплатити роботу музикантів, команди, то це буде доволі добре”, – поділився Ясинський у своєму інтерв’ю.

Оля Полякова зі своїм продюсером
Оля Полякова зі своїм продюсером

Як уникнути таких звинувачень?

Також Михайло Ясинський дав пораду артистам, що слід зробити, аби не чути такі звинувачення на свою адресу. Він теж розповів, що вже такого поняття бізнесу, як було раніше, просто немає.

“Я порадив би митцям не використовувати загальні поняття та віднайти для себе конкретну тему чи зруйнований об’єкт і направити кошти туди чи надавати допомогу конкретному підрозділу наших військ. Бізнесу вже немає”, – розповів продюсер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини