“Обійму тебе міцно”: Мішина зворушливо привітала маму з Днем народження та пояснила, чому не має фото з нею

Учасниця першого сезону проєкту "Холостячка" Ксенія Мішина майже не публікує світлин зі своєю матір'ю. Однак у День народження неньки вона пояснила фанатам, чому так відбувається.

Відома українська акторка Ксенія Мішина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. У своєму фотоблозі вона публікує знімки з життя, роботи, відпочинку та проведення часу з сином та щодня виставляє сторіз, де розповідає свої новини та розмовляє з шанувальниками. Однак, попри таку активність у соціальних мережах на її сторінці ви не знайдете фото з її найріднішою людиною — мамою.

Чому Мішина не виставляє фото з мамою?

Нещодавно в мами Ксенії Мішиної було День народження. Акторка зворушливо привітала її на своїй інстаграм-сторінці та звернулася до неньки. Однак, шанувальників здивувало, що для цього допису Мішина використала світлини зі своєї фотосесії, а не знімки з її мамою.

Фото з допису, яким Мішина привітала маму з Днем народження
Фото з допису, яким Мішина привітала маму з Днем народження

Утім, акторка пояснила, чому так сталося.

За словами Ксенії Мішиної, річ у тому, що мама зірки наразі перебуває в тимчасово окупованому Криму, тому в них немає навіть спільних фото за останній рік.

Попри відстань, адже знаменитість нині перебуває за кордоном, Ксенія Мішина вірить, що скоро побачить та обійме свою маму.

“Так, нині ми далеко, однак, я знаю, що незабаром усе зміниться і я обійму тебе міцно-міцно і ще раз подякую за все”, – ділиться Мішина під дописом.

Також в описі під постом акторка подякувала мамі за ті риси, що вона їй подарувала, та за те, якою вона стала.

“Придивись до мене. Я – це продовження тебе. Колись ти ділилась зі мною, що прагнула стати акторкою, ось — стала. Ти виховувала мене з любов’ю і потужною силою усередині та мріяла, аби я була незалежною і самостійною. Дякую тобі!”, – звертається Мішина до мами.

Окрім цього, акторка розповіла, що її син Платон також дуже схожий на свою бабусю, а сама зірка наразі активно розвивається та багато працює.

Відповідь мами Ксенії Мішиної не забарилася та виявилась такою ж теплою, як і привітання доньки.

Ксенія Мішина з мамою та Платон з бабусею
Ксенія Мішина з мамою та Платон з бабусею

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини