“Радощі життя”: Христина Горняк розповіла, чи розчарувалась вона у чоловіках після Володимира Остапчука

Христина Горняк розповіла про своє ставлення до чоловіків після розлучення з Володимиром Остапчуком. Тепер прихильники знають все, що потрібно.

Пара Володимира Остапчука та Христини Горняк вже давно розлучилася, хоч і не було гучних офіційних заяв. Зараз Христина проживає в Австрії, там вона живе у зйомній квартирі, а чоловік вже знайшов собі нову дівчину, з якою разом вечеряє та проводить вільний час. Почали подейкувати, що нова пара вже живе разом та планує спільне майбутнє. Про це свідчать спільні фотографії у соціальних мережах, де пара наряджає ялинку, готує святкову вечерю або просто займається хатніми справами.

Христина Горняк продовжує активно вести соціальні мережі і розповідати прихильникам про все, що з нею відбувається. Не стало винятком класичне спілкування блогерів у форматі питання-відповідь, Христина опубілкувала фото з пропозицією поговорити та відповідне “віконце”, куди можна написати все, що турбує і дівчину наважились запитати, чи розчарована вона у чоловіках після розлучення. Христина відповіла категоричне “ні”.

“Ні! Ви що! Чоловіки – це наші радощі та моменти насолоди в житті. Я вірила, вірю та буду в них вірити. Любила, люблю і буду любити!”, – відповіла дівчина.

Христина Горняк розповіла про ставлення до чоловіків
Христина Горняк розповіла про ставлення до чоловіків

Також вона поділилась з підписниками тим, що життя дає їй лише хороших чоловіків, на що вона ніколи не скаржиться. Хтось потрібен був їй для досвіду, хтось для кохання, а хтось для радощів та насолоди, тому з чоловіками в Христини все добре і ніякого розчарування немає і бути не може. Поки дівчина не знайшла заміну для Остапчука, вона адаптується та ночинає заново жити в новій країні. Як каже сама дівчина, все ще буде, але не відразу.

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини