Alyosha чесно розповіла про своє життя з дітьми в Америці: скільки грошей витрачає на утриманні у свекрухи

Alyosha після подій 24 лютого поїхала з трьома маленькими дітьми в США, поки її чоловік пішов служити в Сили Територіальної оборони. Як їй живеться самій з малечею за кордоном?

Відома українська співачка Alyosha після початку повномасштабного вторгнення на територію нашої країни переїхала разом з трьома малими дітьми в Америку. Наразі вона й досі проживає там у родини свого чоловіка Тараса Тополі, який пішов захищати Україну на фронт.

Співачка, як і безліч українців, відчула на власному досвіді, як це жити за кордоном протягом тривалого часу без змоги повернутися назад. Сама виконавиця з нащадками проживає у будинку свекрухи, що теж не легко, коли на кухні зустрічаються дві господині.

Alyosha про життя у США

Після 10-и місяців життя у Сполучених Штатах Alyosha розповіла у великому інтерв’ю, як вона живе там. За словами артистки, життя в Америці нині їй не подобається бодай тому, що воно вимушене. Якби це була запланована поїздка, то ставлення до неї було б зовсім іншим.

В Америці виконавиця з дітьми мешкає у двоповерховому будинку зі свекрухою. Хоч оселя доволі простора, зірка з трьома нащадками розмістилася в одній кімнаті. Вона спить з донькою Марією на маленькому дивані, а її хлопці – на великому ліжку.

Хто дає співачці гроші та скільки вона витрачає на життя?

За продукти в будинку Alyosha не переживає узагалі, адже цим займається її свекруха.

“Я можу купляти дітям одяг. І то так само роблять мама з Алексом. А родина Алекса велика, де багато онуків, тому одягу в них повно. Я купляю іноді кросівки, куртки — те, що потрібно, і чого дійсно немає. І якісь смаколики іноді можу придбати, аби побалувати малих”, – розповідає про свої витрати виконавиця.

Також українська співачка зазначила, що точно не знає, скільки вона витрачає коштів на місяць, але це до тисячі доларів, враховуючи, що їй не потрібно платити за житло та майже всі продукти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини