Катається на ліфті на 15 поверх лише двічі на тиждень: які нові хобі з’явилися у Лесі Нікітюк під час блекауту

Під час вимкнень світла в нас всіх з'являються нові хобі та можливість романтично провести час при свічках. Однак, тоді ми набуваємо нових звичок, якими поділилася Леся Нікітюк.

Українці навчилися жити та будувати своє життя відповідно до графіка відключень світла. Ти знаєш і наперед продумуєш, коли тобі помити голову чи зварити поїсти. Але поєднання таких різних життів, коли в тебе є електрика, і коли її немає, дуже цікаво впливає на нас та відбивається на нашому побуті. Наприклад, у нас можуть з’явитися нові звички та хобі. Своїми поділилася Леся Нікітюк.

Життя без світла VS життя з електрикою

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася фото з ліфта. А нині це не чергова світлина, яку можна сміливо прогорнути, а справжня розкіш, адже далеко не завжди є можливість піднятися на потрібний поверх так швидко та легко. Також їздити ліфтом стало певним ризиком, адже аварійні відключення ніхто не скасовував.

У дописі на своїй інстаграм-сторінці зірка поділилася двома фотографіями з ліфта, де похизувалася власними образами та трендовими зачісками. В описі під постом зірка поділилася, як їй живеться під час відключень електроенергії.

Світлини в ліфті з допису Лесі Нікітюк
Світлини в ліфті з допису Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк розповіла своїм шанувальникам, що насправді їхати на ліфті на 15 поверх дуже приємно. Особливо, якщо так відбувається двічі на тиждень. Тоді це просто неймовірна насолода.

Також ведуча поділилася новими звичками, які з’явилися у неї на тлі щоденного відімкнення електроенергії. Наприклад, вона може перед тим, як зайти у вбиральню, клацати світло на вимикачі. Усе б нічого, але коли немає світла, то це виглядає доволі кумедно.

А коли з’являється електроенергія, то це ще не означає, що стало простіше. Леся Іванівна розповіла, що тоді вона все одно підсвічує ліхтариком на телефоні, бо забуває, що вже з’явилась електроенергія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини