“Їй дуже нелегко”: Ольга Сумська розповіла, чи зустрінеться з донькою Антоніною Паперною, що живе в Росії

Як виявляється, донька Ольги Сумської проживає в Росії з російським актором і виховує там двох дітей. Ольга Сумська розповіла, чи приїде її донька назад.

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, що її донька Тоня Паперна з початку повномасшбатного втогрення живе в Росії і залишається поки там. Жінка дала свій коментар стосовно того, чи зможе вона зустрітися з донькою та онуками під час новорічний свят.

Ольга Сумська з донькою
Ольга Сумська з донькою

За її словами, поки вона не може й уявити собі цю зстріч, бо онуки з донькою поки не можуть покинути Росію, навіть попри те, що родина дуже хоче об’єднатися. Через це все важко всій родині, Тоня вимушена перебувати у Москві на невизначений термін. Причини такої вимушеності ніхто не повідомляє, але поки відомо те, що донька Ольги Сумської й справді проживає в Москві з двома дітьми та чоловіком.

“Зараз її приїзд неможливий з будь-якого боку. Вона просто не може ніяк завітати до нас. Їй, як і мені, дуже важко. Це найскладніше, що могло би статися зараз”, – розповідає Ольга сумська.

Тоня Паперна проживає в Росії з своїм чоловіком Володимиром Ягличем, що є російським актором. Пара виховує двох дітей – доньку Єву, якій 4 роки та сина Даниїла, якому зараз 2 роки.

Тоня Паперна та її чоловік Володимир
Тоня Паперна та її чоловік Володимир

Про роман Тоні з Володимиром стало відомо у 2015 році навесні. Вони вперше з’явилися разом на прем’єрі фільму “Привид”. Пара дуже любить екстримальний відпочинок, але свої стосунки подружжя ще не узаконило. Ольга Сумська в 2017 році розповіла, що Тоня почала збирати документи для того, щоб отримати російське громадянство. Можливо, через це вона не може повернутися додому в Україну разом з дітьми, в яких також російське громадянство.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини