“Холостяк” Макс Михайлюк вперше після перерви з’явився у Мережі: чим займається найбажаніший чоловік країни

Один з холостяків Макс Михайлюк не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, але в нього все добре склалося з іншою. Чоловік вже навіть став татом.

Один з “Холостяків” Макс Михайлюк, що є пілотом та бізнесменом нещодавно з’явився у Мережі. Чоловік на проєкті знайшов своє кохання, якою стала Даша Ульянова, але свої стосунки їм зберегти не вдалося. Натомість, чоловік одружився з моделлю Дашею Хлистун. Відомо, що після повмасштабного вторгення чоловік пішов на фронт захищати Україну і за весь цей час він лише декілька разів виходив на зв’язок, але з ним все добре, живий та здоровий.

Дружина Макса опублікувала спільне фото з Максом та донечкою Аріаною. Прихильники не забарилися та засипали компліментами подружжя:

  • “Ви дуже гарна сім’я”,
  • “Вітаємо з святами! Нехай у вас все буде добре”,
  • “Аріана така класна, але камеру не сильно любить, відвернулася”, – пишуть користувачі.

Про стосунки Михайлюка та Хлистун стало відомо з її фотографій у соціальних мережах. дівчина опублікувала фото з букетом і написала , що вони разом приблизно три години. Також вона розповідала, як стала моделлю. Даша не мала за основну ціль бути моделлю, вона планувала стати прокурором, але її знайшли в соціальній мережі та запросили на зйомки.

Даша Хлистун та Макс Михайлюк
Даша Хлистун та Макс Михайлюк

Про дружину Макса Михайлюка відомо небагато, але одне ми знаємо точно: чоловік щасливий у шлюбі з нею. Перший час дівчина зустрічалася з гнівними коментарями від прихильників Даші Ульянової, але на такі повідомлення Хлистун реагувала з гумором і не приділяла особливо багато уваги:

“Припиніть витрачати свій час на образи в мій бік, до яких мені немає діла. Подумайте, чи варта я вашого часу, якщо ви мене так не любите”, – відповідала дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини