Тетяна Песик змінила образ та переплюнула Кравець: зірка “Жіночого кварталу” дивує гумором і зовнішністю

Зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик нещодавно здивувала підписників різкою зміною іміджу. Зірка гумористичного шоу перевдягнулася та додала до образу окуляри.

Тетяна Песик – відома українська акторка, учасниця “Жіночого кварталу” і справжня зірка українських гумористичних шоу. Вона, як і більшість українських зірок виступає проти російської агресії, всіляко засуджує дії росії та допомагає наблизити перемогу.

Нещодавно, дівчина опублікувала фотографії з Анталії, по дорозі додому в Україну. Дівчина була в нетиповому для неї образі: в окулярах, об’ємних речах та спортивних кросівках.

Прихильники не впізнали зірку, але написали їй багато приємних слів. Дівчина розповіла, що не дивлячись на те, що там +19 градусів, все одно віє сильний вітер, тому, щоб не ризикувати своїм здоров’ям, зірка не стала знімати куртку. Вона боїться застудити горло.

Про особисте життя Тетяни відомо небагато. Дівчина розповідала, що її обранці полюбляли ходити наліво і часто розчаровували її, тому зараз вона не має ніяких стосунків і не планує їх заводити, але чітко впевнена в тому, що вона буде готова до чогось серйоного, коли прийде відповідний час. Вона не переймається за свою самотність.

За словами зірки гумористичних шоу, вона ніколи не відчувала, що її по-справжньому люблять. Вона хотіла заслужити любов від своїх партнерів, але виявлялося так, що зробити це було не так просто, як вона думала. Натомість, Тетяна отримувала порцію зрад та розчарування від своїх колишніх. Також вона розповіла, якого чоловіка хоче бачити біля себе:

“Добрий, чесний та вірний. Щоб він сказав, що я його жінка і більше йому ніхто не потрібен”, – ділиться думками Тетяна Песик.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини