33-річну Мішину розкритикували за ялинку в кольорах російського прапору: “Остаточно втратили здоровий глузд”

Шанувальники дорікнули Мішиній за прикраси на новорічній ялинці, а відома українська актриса своєю чергою висловила свій подив тому, що деякі фанати навіть під час війни намагаються у всьому знайти недоліки

Відома українська співачка нещодавно зізналась, що в мережі стала об’єктом для хейту, а причиною виявилось новорічне дерево, яке нарядила Ксенія Мішина. Так, знаменитість повісила на нього красиві ялинкові прикраси різного кольору, втім у загальному деяким шанувальникам здалось, що різдвяне дерево прикрашене в кольорах російського прапора. Знаменитість зізналась, що вона дуже здивована тим, що деякі люди знаходять зараз час для подібних баталій.

Ксенії Мішиній у мережі дорікнули за ялинку нібито в кольорах російського прапора
Ксенії Мішиній у мережі дорікнули за ялинку нібито в кольорах російського прапора

Втім, українська актриса ніколи не відрізнялась мовчазною рисою характеру, тому й на подібний закид шанувальників вирішила відповісти. Ксенія Мішина зазначила, що іноді їй здається, що люди остаточно втратили здоровий глузд. Артистка зазначила, що вона більше не бажає мовчати, тому висловилась про тих, хто, на її думку, втопив себе у ненависті та намагається так само вчинити з іншими.

Друзі, не хочу більше мовчати, хочу прокоментувати, бо мені здається, що деякі українці остаточно втратили здоровий глузд, потопили себе в ненависті та намагаються це зробити з іншими

– висловилась на адресу хейтерів українська актриса.

За цю ялинку шанувальники дорікнули Ксенії Мішиній та заявили, що вона стилізована під російський прапор
За цю ялинку шанувальники дорікнули Ксенії Мішиній та заявили, що вона стилізована під російський прапор

Зірка зізналась, що лише нещодавно оговталась від тривалої хвороби та знайшла в собі сили сходити до магазину та придбати новорічне дерево, щоб разом із сином його прикрасити. Актриса зізналась, що полички в магазинах були пусті, тому єдине, що залишилось у крамницях – це прикраси, які шанувальники бачать на фото. Проте, навіть тут фанати зуміли знайти “зраду”.

До слова, Ксенія Мішина висловилась і про червону зірку на верхівці новорічного дерева. Зірка зазначила, що саме цей атрибут найбільше сподобався її синові, проте Платон навіть не замислювався про те, що зірка могла б означати. Українська актриса зауважила, що діти ніколи про це не замислюються, а її син, вона сподівається, ніколи не дізнається про той бруд, до якого хейтери прив’язали її новорічну ялинку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини