Фаворитку Топольського з Холостяка-12 помітили в компанії іншого: Погорєлова влаштувала романтік не з Алексом

Одна з головних фавориток Алекса Топольського з "Холостяка-12" вирішила обрати іншого чоловіка. На романтичне побачення Саша Погорєлова сходила з колишнім однієї відомої актриси

“Холостяк-12” не припиняє дивувати та інтригувати шанувальників. Вже зовсім скоро стане відомо, кому ж зробить пропозицію Алекс Топольський, проте зараз публіка продовжує спостерігати за красивою картинкою та іноді навіть шаленими подробицями цього шляху. Так, наприклад, нещодавно стало відомо, що одна з головних фавориток Алекса Топольського влаштувала романтичний кіноперегляд не зі своїм ймовірним коханим.

Саша Погорєлова в кіно

Днями в українській столиці провели допрем’єрний показ кінофільму з Ксенією Мішиною в головній ролі. Так, зірку прийшли підтримати чимало товаришів, колег і друзів. Серед них опинився і так званий колишній Мішиної Євген Ковтуненко, з яким вона тісно спілкувалась у першому сезоні реаліті-шоу Холостячка.

Ксенія Мішина та Євген Ковтуненко на телепроєкті про кохання
Ксенія Мішина та Євген Ковтуненко на телепроєкті про кохання

Між відомою українською актрисою та юристом на мільярд були доволі міцні стосунки. Чоловік залишався на телепроєкті майже до останнього, а Ксенія Мішина зізнавалась, що їй було дуже комфортно разом із Євгеном Ковтуненко. Проте, причиною тому, що їхні шляхи розійшлись, стало бажання чоловіка займатись політичною діяльністю. Так, на одному з побачень Ковтуненко зізнався, що він хоче спробувати себе в політиці, втім Ксенії Мішиній це не сподобалось.

Проте, після завершення телепроєкту Євген Ковтуненко та українська актриса залишились хорошими друзями. Так, наприклад, цього разу чоловік вирішив підтримати свою товаришку на допрем’єрному показі кінофільму з нею в головній ролі. Проте, Ковтуненко прийшов на кіноперегляд не один – поруч із юристом помітили учасницю Холостяка-12 Сашу Погорєлову.

Євген Ковтуненко та Саша Погорєлова в столичному кінотеатрі
Євген Ковтуненко та Саша Погорєлова в столичному кінотеатрі

На кіноперегляд “колишній” Ксенії Мішиною та, можливо, майбутня дружина Алекса Топольського прийшли у стильному вбранні схожих кольорів. Євген Ковтуненко та Саша Погорєлова симпатично виглядали разом, адже їхній одяг ніби разом створював загальну картину. Погорєлова одягла чорну спідницю з високими сапогами та футболку світлого кавового кольору. На Євгені була чорна кофта під горло, а зверху піджак такого самого кольору, як і верхній одяг Погорєлової.

Популярне

Подібні новини