Віталій Козловський зізнався, чому насправді зустрічався з Есхакзай, яку не любив: “Це було потрібно Раміні”

У минулому відомий український співак зустрічався з журналісткою Раміною Есхакзай. Тепер стало відомо, що насправді артист ніколи не кохав дівчину. Деталі Козловський розповів у новому інтерв'ю

Нещодавно відомий український співак взяв участь у подкасті з Олегом Борисовим, у якому розповів чимало цікавих речей. Однією з тем для обговорення стало романтичне минуле Віталія Козловського. Так, артист зізнався, що насправді ніколи не відчував палких почуттів до своєї колишньої Раміни Есхакзай. Журналістка своєю чергою також не була закохана у Віталія. Про причини знаменитість розповів у новому коментарі.

Віталій Козловський висловився про роман з Раміною Есхакзай
Віталій Козловський висловився про роман з Раміною Есхакзай

У новому коментарі стосовно спільного минулого з Раміною Віталій Козловський зізнався, що роман дійсно був фіктивним, проте зазначив, що це насправді було більше потрібно його колишній нареченій. Так, артист не назвав реальних причин початку фіктивних стосунків, а також їхнього завершення, втім його коментар був пронизаний прозорими натяками.

Це довга історія. Але це було більше потрібно Раміні. Ми грали обидва, але скажу так, що немає диму без вогню

– зазначив артист.

Стосунки Раміни Есхакзай і Віталія Козловського

Роман відомих українських зірок від самого початку був оповитий загадками та неточностями. Так, усе почалось 2016 року – тоді шанувальники почали підозрювати, що між Віталієм і Раміною щось є, а мережею “гуляли” чутки. Через рік Козловський зробив своїй колишній дівчині пропозицію та закохана пара почала готуватись до весілля. Втім, сталось не як гадалось – одружитись знаменитостям не судилось, адже вони різко розлучились. Пізніше з’ясувалось, що стало причиною.

Віталій Козловський і Раміна Есхакзай
Віталій Козловський і Раміна Есхакзай

Так, Раміна Есхакзай висловилась про справжні причини розриву. Знаменитість зізналась, що прямо перед весіллям Віталій Козловський розповів їй про тривалі стосунки з іншою жінкою. З’ясувалось, що з Раміною співак почав зустрічатись “назло” своїй дівчині, з якою посварився. Втім, припиняти роман з Раміною артист не захотів, адже вони разом “дуже добре виглядала та й преса гуділа”.

Таким чином наразі екскохані перекидають одне на одного палки. За словами Віталія Козловського, саме його колишня майже дружина ініціювала залишатись разом, а Раміна стверджує, що це була ідея саме українського співака.

Наразі про особисте життя Віталія Козловського відомо мало, а ось Раміна Есхакзай нарешті змогла знайти своє щастя. Наразі українська журналістка заручена з бізнесменом Євгеном Проніним. Закохані планували цьогоріч святкувати весілля, проте початок повномасштабного вторгнення зруйнував усі романтичні плани.

Популярне

Подібні новини