Розлучення від А до Я: що відбувається в стосунках Потапа і Насті та чому співачка ховає вагітний живіт?

Цьогоріч стало відомо про розлучення чималої кількості зіркових пар. Шанувальники сподіваються, що Насті Каменській та Олексію Потапенку вдасться налагодити свої стосунки

Дует відомих українських музикантів заслужено вважають одними з найзагадковіших пар шоубізнесу. Артисти довго були просто колегами, проте пізніше між ними зав’язались стосунки, які вони тривалий час приховували від шанувальників. Тепер вже одружені Потап і Настя продовжують тримати “загадкову” марку та мовчати про те, що між ними відбувається. Фанати запідозрили, що артисти, ймовірно, стоять на порозі розлучення, втім залишаються сподівання, що їм вдасться вирішити всі негаразди.

Що відомо про розлучення Потапа і Насті Каменських?

Перші підозри про негаразди в стосунках відомої зіркової пари з’явились, коли будь-які згадки одне про одного від артистів пропали. Так, раніше і співачка, і її зірковий чоловік часто публікували та присвячували одне одному милі публікації в соціальних мережах, проте останнім часом вони навіть не згадують про існування одне одного.

Настя Каменських і Потап переживають складні часи у стосунках
Настя Каменських і Потап переживають складні часи у стосунках

Довгий час шанувальники запитували та намагались з’ясувати, чи дійсно Потап і Настя розлучились, чи живуть вони разом, чи кохають одне одного. У фанатів було чимало запитань, проте ні на одне з них фанати не отримали відповіді.

Поки одні міркували, що відбувається, інші фанати й взагалі бідкались, адже підозрювали, що Настя Каменських вагітна. Шанувальники постійно вбачали знаки та натяки у кожному русі співачки, а варто було артистці одягти одяг оверсайз, їй одразу приписували майбутнє материнство. Таким чином загадкове розлучення артистів стало б набагато більш трагічним.

Втім, нещодавно зіркова пара разом з’явилась на різдвяній вечірці. Хоча артисти не афішували цієї події, шанувальники трішки заспокоїлись, адже побачили Потапа і Настю поруч одне з одним.

Потап і Настя залишаються разом
Потап і Настя залишаються разом

Нагадаємо, що нещодавно зіркова донька відомої української співачки Олі Полякової раптом стала тарологом. Так, дівчинка за допомогою карт Таро нагадала, чи будуть Потап і Настя Каменських разом чи все-таки їм не вдасться вирішити всі непорозуміння. Так, Маша Полякова зазначила, що зараз пара дійсно переживає важкі для своїх стосунків часи. Артисти намагаються розв’язати проблеми, що виникли. Старша донька української співачки зазначила, що Потапу і Насті буде важко, проте врешті-решт вони залишаться разом та подолають всі проблеми.

Популярне

Подібні новини