38-річний Даніель Салем зізнався, що Потап на нього ображений: “Я відчуваю розчарування від деяких зірок”

Відомий український телеведучий висловився про свої стосунки з Олексієм Потапенком. За словами Салема, знаменитість на нього образився, втім він не може зрозуміти, що стало причиною

Попри все в українському шоубізнесі продовжують вирувати справжні пристрасті. Так, наприклад, у цій сфері тепер побільшало недругів. Нещодавно відомий український телеведучий Даніель Салем зізнався, що Потап на нього, ймовірно, образився. Про деталі ведучому невідомо, він навіть не здогадується, що міг такого зробити чи сказати, щоб Потап образився.

Даніель Салем про образу Потапа

Нещодавно на YouTube-каналі “Зірковий” було опубліковане інтерв’ю з Даніелем Салемом, у якому він висловився про непорозуміння з українським репером Олексієм Потапенком. Знаменитість заявив, що він підозрює, ніби Потап на нього затаїв образу. Проте, додає Даніель Салем, він навіть не здогадується, за що можна було образитись.

Я намагався взяти у нього інтерв’ю, але він чомусь образився на мене. Я не знаю, що я такого сказав

– прокоментував у новому інтерв’ю Даніель Салем.

Даніель Салем впевнений, що Потап на нього образився
Даніель Салем впевнений, що Потап на нього образився

Втім, можна припустити, що стало причиною зіркової драми. Нагадаємо, що в серпні 2022 року телеведучий закликав свого колегу та товариша повернутись до України. Тоді Даніель Салем висловив своє розчарування у деяких зірках. Знаменитість тоді висловлювався про чоловіків, які залишаються за кордоном, попри те, що вдома могли принести набагато більше користі.

Я відчуваю розчарування від деяких зірок. Я дуже хочу, щоб така сильна людина, як Потап, повернулася

– висловився тоді український телеведучий.

Потап за кордоном

Нагадаємо, що за 5 днів до початку повномасштабної війни український музикант Олексій Потапенко вирушив разом із дружиною Настею Каменських на відпочинок до Іспанії. Пізніше зірки стверджували, що прийняли рішення просто відпочити разом зі своїми мамами та навіть не підозрювали про те, що незабаром почнеться.

Потап і Настя довго перебували за кордоном
Потап і Настя довго перебували за кордоном

За кордоном Настя Каменських займалась благодійністю та постійно нагадувала світу, що в Україні продовжується війна. 17 серпня зірка повернулась до Києва, проте без чоловіка. Згодом український репер також повернувся до України – про це стало відомо у вересні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини