Екс-дружина Віталія Кличка буде в німецьких “Танцях з зірками”: Наталія Єгорова розповіла про це в Мережі

Кошишня дружина Віталія Кличка - Наталія Єгорова стала новою учасницею головного танцювального шоу Німеччини "Танці з зірками". Жінка підтвердила це на своїй сторінці в Мережі.

Колишня дружина Віталія Кличка розповіла, що вже встигла змінити прізвище не лише у соціальних мережах, але й в паспорті. Пара розлучилася через те, що вони не зійшлись в інтересах. Віталій Кличко продовжує займатися політикою, а Наталія хоче розвивати себе у творчості в Німеччині, де проижває зараз разом зі своїми дітьми.

Крім того, що жінка повернула своє дівоче прізвище, вона розповіла, що стала учасницею німецьких “Танців з зірками”. Ця інформація з’явилась не лише на сторінці самої Єгорової, але й на офіційному акаунті головного танцювального шоу країни.

“Хочемо привітати ще одну зірку, що бере участь в нашому проєкті: Наталія Єгорова стала учасницею проєкту і боротиметься за титул “Танцююча зірка 2023″, ми дуже раді, що ви обрали саме нас”, – пишуть на офіційній сторінці.

Наталія Єгорова на Танцях з зірками
Наталія Єгорова на Танцях з зірками

До слова, про Віталія Кличка ходять чутки, що він вже знайшов собі нову пасію, про яку поки не поспішає розповідати. Першим про це заговорив Слава Дьомін, додавши, що скоро Кличко сам оголосить про стосунки з новою дівчиною, а поки чекаємо на інформацію.

“Віталій Кличко говорить, що його серце полонив Київ, але є деяка інформація, що в серці чоловіка живе не лише Кий, Щек та Хорив, а існує якась Либідь, яку він ретельно приховує. Сподіваємося, це ненадовго”, – каже Слава Дьомін.

Сам Віталій такі чутки ніяк не коментує і займається справами столиці, але не виняток, що у нього й справді з’явилася нова обраниця, бо заява про розлучення з Єгоровою була досить несподівана та дуже здивувала прихильників зіркової пари.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини