27-річна Аліна Гросу підтвердила чутки про розлучення з росіянином Полянським і назвала це помилкою – деталі

Відома українська співачка довгий час була в стосунках з відомим російським актором Романом Полянським. Нещодавно фанати запідозрили, що закохані розлучились. Гросу нарешті відповіла на чутки

Роман Полянський і Аліна Гросу довго будували стосунки, проте після початку повномасштабного вторгнення зіркова пара дуже різко зникла з усіх радарів, чим викликала підозри шанувальників. Ледве не під кожним дописом Аліни Гросу з’являлись коментарі, в яких шанувальники цікавились, чи дійсно вона розсталась з росіянином. Нарешті зірка відповіла на всі запитання.

Аліна Гросу про свого бойфренда

Після довгого мовчання відома українська співачка вирішила бути зі своєю авдиторією відвертою. Так, в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм знаменитість влаштувала рубрику “питання-відповідь”. Одна з підписниць Аліни Гросу запитала про те, що ж у неї у стосунках з Полянським, адже вона все пропустила.

Українська співачка іронічно зауважила, що всі все пропустили та зазначила, що наразі вона не дуже хоче спілкуватись на цю тему й розповідати деталі. Проте, від констатування одного факту артистка все-таки не втрималась.

Думаю, що це було моєю помилкою – показувати своє особисте життя. Можливо, пізніше все розповім

– зазначила Аліна Гросу.

Інстаграм-історія з особистої сторінки відомої української співачки
Інстаграм-історія з особистої сторінки відомої української співачки

Шанувальники також вирішили поцікавитись, чи сумує артистка за своїм колишнім бойфрендом Романом Полянським. Так, у запитанні про почуття Гросу підписник попросив бути співачку дуже чесною. Знаменитість не стала приховувати від своїх шанувальників реальних фактів – насправді вона навіть не починала сумувати за своїм колишнім коханим.

Аліна Гросу відповіла на запитання шанувальників у соцмережі Інстаграм
Аліна Гросу відповіла на запитання шанувальників у соцмережі Інстаграм

Нагадаємо, що на початку лютого 2022 року Аліна Гросу привітала свого колишнього бойфренда з річницею стосунків. Така активність у соціальній мережі стала останньою згадкою Гросу Романа Полянського – після цього артистка більше не писала нічого про свого коханого. У мережі під час обговорень їхнього розставання припустили, що причиною став саме початок повномасштабної війни – Роман Полянський не зміг висловитись проти дій російської армії та покинути своєї рідної країни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини