Ексдружина Остапчука Христина Горняк відреагувала на його роман з іншою жінкою до розлучення: “Весь цей час”

Колишня дружина українського ведучого та шоумена рідко розповідає про своє особисте життя, проте тут не змогла втриматись навіть вона. Христина Горняк прокоментувала роман Остапчука

Не так давно стало відомо, що український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук закрутив роман з журналісткою Катериною Полтавською. Такі висновки у мережі зробили, адже у новоспеченої парочки на особистих сторінках постійно з’являлись однакові Історії з однієї квартири.

Попри те, що Христина Горняк майже ніколи не коментує особисте життя, тут не втрималась навіть така загадкова та стримана людина. В особистому блозі колишня дружина Володимира Остапчука попросила шанувальників не повідомляти їй про кожен факт, що стосується її життя. Горняк не говорила конкретних імен і не уточнювала, що саме має на увазі, проте всім все стало зрозуміло.

Я б хотіла вас попросити, давайте проживати деякі періоди разом, але з меншим бажанням мене інформувати в чомусь. Все, що мені потрібно знати, Всесвіт мені завжди показує

– зазначила ексдружина шоумена.

Історія з Інстаграм-сторінки Христини Горняк
Історія з Інстаграм-сторінки Христини Горняк

Це стало першою реакцією Христини Горняк на новий роман її колишнього чоловіка. Варто зазначити, що наразі ні одна зі сторін не коментувала розлучення та не підтверджувала, що їхній шлюб офіційно розірвано. Саме тому можна припустити, що Остапчук закрутив роман з іншою до розлучення.

Що відомо про розлучення Остапчука

На початку осені у мережі почали ширитись чутки про негаразди у стосунках зіркової пари – Володимира Остапчука та Христини Горняк. Тоді відомий український телеведучий Слава Дьомін “по секрету” розповів, що насправді закохані не живуть разом. Шанувальники почали непокоїтись, проте далі заяв про тимчасове різне місцепроживання не заходило.

Пізніше прихильники почали помічати набагато більше натяків на те, що закохані й дійсно могли розлучитись. Так, наприклад, у їхніх особистих блогах у соціальній мережі Інстаграм не було ні одної згадки одне про одного, а Христина Горняк відсвяткувала свій день народження та навіть не запросила на нього чоловіка.

Христина Горняк і Володимир Остапчук були разом два роки
Христина Горняк і Володимир Остапчук були разом два роки

Пізніше восени українська нотаріуска вирушила на відпочинок на острів Міконос. Це стало остаточною крапкою. З того моменту шанувальники зіркової пари були впевнені, що закохані більше не разом, адже раніше Горняк зізнавалась, що саме на цей острів вирушить, якщо розлучиться з чоловіком.

У жовтні 2022 року близьке оточення зіркової пари повідомило у мережі, що Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились офіційно – на той момент пара вже отримала документи про розірвання шлюбу та почала нове життя одне без одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини