75-річна Ніна Матвієнко набивається в дружини до відомого українця: хто став обранцем зірки після розлучення?

Легендарна українська співачка нещодавно запропонувала головнокомандувачу ЗСУ відгуляти весілля. Відповідь Валерія Залужного не змусила себе чекати. Схоже, його дружині варто починати ревнувати

Відома українська співачка довела, що вік – не перешкода для справжнього кохання. Так, 75-річна Ніна Матвієнко нещодавно запропонувала чи не найвідомішому та найбільш шанованому чоловікові України відгуляти весілля. Співачка зізналась, що, якби вона була трішки молодшою, то точно не втратила б можливості вийти заміж за Валерія Залужного. Відповідь потенційного нареченого Ніни Митрофанівни не змусила себе чекати.

Відео з зізнанням української артистки показали Валерію Залужному. Він відповів на пропозицію Ніни Матвієнко, а її донька Тоня Матвієнко змонтувала два відеоролики в один та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Тік-Ток.

Ніна Матвієнко запропонувала Залужному зіграти весілля – що він відповів
Ніна Матвієнко запропонувала Залужному зіграти весілля – що він відповів

Українська співачка звернулась до головнокомандувача ЗСУ та зізналась, що вона навіть уявити не може, чому Валерій Залужний став для неї таким близьким. Проте, продовжила артистка, вона дуже пишається та любить його.

Я горжуся вами! Я не знаю, чому ви мені стали дуже близьким, якби я була трошечки молодшою, я б вийшла за вас заміж!

– зізналась у зверненні легендарна українська співачка.

Ніна Матвієнко навіть перерахувала причини, через які вона б вийшла заміж за Валерія Залужного. Так, українська співачка особливо поважає в головнокомандувачі його мудрість, любов до Батьківщини, допомогу всім українцям. Відома співачка підсумувала своє звернення проханням до Бога берегти Залужного та всіх українських воїнів.

Валерій Залужний не залишив відому українську артистку без відповіді
Валерій Залужний не залишив відому українську артистку без відповіді

Валерій Залужний, як справжній джентльмен, не залишив свою потенційну дружину без уваги та без відповіді. Головнокомандувач ЗСУ звернувся до легендарної української співачки з шаною та висловив свою повагу до неї. Військовий зазначив, що йому неймовірно приємно чути такі слова від Ніни Матвієнко. Крім того, зазначив Валерій Залужний, саме таких, як Ніна Матвієнко, вони захищають та оберігають.

Надприємно. Дуже вам дякую за підтримку! Ви велика молодець. Ви для нас зразок!

– звернувся до артистки Залужний.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини