Донька Фреймут привітала фанів з Різдвом, а після – показала зухвалі знімки: чим займається Злата у Лондоні?

Старша донька відомої української телеведучої завжди відрізнялась екстравагантністю. Цього разу зіркова донька також відрізнилась. Як Злата Мітчелл привітала фанатів з Різдвом

Ольга Фреймут виховує трьох дітей. Найстарша донька відомої української журналістки та телеведучої мешкає у Лондоні. Злата Мітчелл веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. У профілі дівчини часто з’являються зухвалі знімки та екстравагантні образи, тому підписники Злати, а також шанувальники її зіркової мами вже давно звикли до характеру та поведінки сміливої Мітчелл.

Цього разу, користуючись нагодою, донька Ольги Фреймут вирішила привітати фанатів із Різдвом. У Святий вечір дівчина опублікувала кадри святкового столу та зазначила, що бажає щасливих свят кожному українцю, який стежить за її сторінкою. Злата Мітчелл продемонструвала, яку страву куштувала у Святвечір. Дівчина разом із родиною вирішила посмакувати варениками.

Історія з Інстаграм-сторінки старшої доньки української ведучої Фреймут
Історія з Інстаграм-сторінки старшої доньки української ведучої Фреймут

Крім святкової вечері Злати Мітчелл до кадру також потрапила невелика церковна ікона Божої Матері. На фотографії також було видно стіл, красиво застелений білою скатертиною, а також симпатичний святковий посуд.

Проте, одразу після фотографії Святої вечері з іконою Божої Матері Злата Мітчелл показала доволі зухвалі фотографії себе самої, які, ймовірно, були зроблені на мосту у великобританському місті Лондон. Так, дівчина позує на опублікованих кадрах у чорній майці та без штанів чи спідниці. Злата не дивиться у камеру, а її волосся розвиває вітер.

Нові фотографії зі сторінки доньки відомої української телеведучої
Нові фотографії зі сторінки доньки відомої української телеведучої

Нагадаємо, що батьком старшої доньки Ольги Фреймут є мешканець Великобританії Ніл Мітчелл. З чоловіком знаменита українська телеведуча познайомилась та почала стосунки, коли переїхала до Лондона на стажування. Зірка тоді працювала у ВВС, а великобританець швидко захопив увагу молодої Фреймут своєю вихованістю та галантністю.

Закохані почали жити разом, проте дуже швидко вони усвідомили, що їхні стосунки дали тріщину. 16 років тому, тоді ще вагітна Ольга Фреймут мусила повертатись до Києва. Пізніше телеведуча народила Злату, розійшлась з Нілом і продовжила кар’єру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини