Розлучення Потапа і Насті: співак провів Різдво на самоті та зізнався, про кого думає у такий важливий день

Потап і Настя вкотре викликали у шанувальників сумніви щодо міцності своїх стосунків. Український співак показав засмучене різдвяне фото та зізнався, про кого думав цього дня

Відома зіркова пара вже другий місяць змушує шанувальників гадати, чи разом вони, чи вже давно вирішили розлучитись. У соціальних мережах ні Настя Каменських, ні Потап не діляться спільними фотографіями, а також не обмінюються милими та романтичними Історіями, як це було раніше. Більш того, останні дописи перед Новим роком були буквально просякнуті натяками на розлучення.

Так, наприклад, на початку грудня Олексій Потапенко поділився фрагментом з нової пісні своєї дружини Насті Каменських, а в описі залишив вирвану з контексту фразу з композиції української співачки. Залишений в описі вислів “Зима прощання” чимало шанувальників розцінили як натяк на те, що потрібно приготуватись до новин про розлучення.

Настя Каменських і Потап довгий час натякали шанувальникам на своє ймовірне розлучення
Настя Каменських і Потап довгий час натякали шанувальникам на своє ймовірне розлучення

Одночасно з численними натяками відома зіркова парочка ігнорувала всі запитання своїх прихильників про те, чи разом вони. Втім, пізніше знаменитості з’явились разом на передноворічній вечірці спільної товаришки Христини Хроновської, української бізнесвумен. На особистій сторінці жінка опублікувала фото, на яких Настя Каменських ніжно обіймала свого чоловіка Потапа.

Тільки шанувальники нарешті заспокоїлись та впевнились, що відома українська пара не збирається розлучатись, Потап знову натякнув на негаразди в стосунках зі своєю коханою. Так, на особистій сторінці співака з’явилась фотографія з різдвяним привітанням. На опублікованому кадрі знаменитість позував без своєї дружини, а шанувальників вітав не від імені родини, а від себе одного.

Нова фотографія на сторінці Олексія Потапенка
Нова фотографія на сторінці Олексія Потапенка

День, який зазвичай всі проводять у найближчому оточенні та з рідними й коханими людьми, Потап, ймовірно, зустрів на самоті. Відомий співак зізнався, що у Різдво думав про всіх українців, а також згадував своїх шанувальників. Зірка зізнався, що поспішив привітати фанатів з нагоди.

Вже традиційно у коментарях підписники артиста почали розпитувати його, де він сховав свою дружину Настю Каменських і чому з’являється на фото без неї. Проте, артист не “розколовся” та продовжив замовчувати тему розлучення з дружиною. Олексій Потапенко знову вирішив приховати правду, яка так хвилює багатьох його шанувальників.

Популярне

Подібні новини