43-річну Олю Полякову після різдвяних свят “занесло” в дуже неочікуване місце: “Я повернусь через тиждень”

Не встигли різдвяні свята завершитись, як відома українська співачка вже налаштувалась на роботу. В особистому блозі Оля Полякова розповіла, де опинилась на ранок після Різдва Христова

Відома українська співачка час від часу виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Частіше знаменитість розповідає про робочі моменти та важливі події, проте іноді зірка ділиться зі своїми підписниками більш життєвими та кумедними історіями. Цього разу знаменитість показала, де опинилась на ранок після Різдва та куди тримала дорогу.

Оля Полякова показала себе після Різдва

На особистій сторінці знаменитої української співачки з’явились Історії, в яких вона розповідає про те, чому разом зі своїми доньками опинилась у дорозі на ранок після Різдва. Так, Оля Полякова позувала в абсолютно природному та натурально образі, адже на її обличчі не було й краплі макіяжу, а волосся залишалось заплутаним, ніби після сну.

Оля Полякова показала ранкові кадри у соціальній мережі Інстаграм
Оля Полякова показала ранкові кадри у соціальній мережі Інстаграм

Так, українська зірка повідомила, що від самого ранку вона разом зі своїми доньками вже в дорозі. Співачка розповіла, що новорічні канікули завершуються, тому вона відправляє своїх дівчат на навчання – молодша донька Полякової Аліса вирушить до школи, а ось Маша знову відправиться на навчання до університету.

Зірка не лише розповіла про те, де скоро опиняться її діти, а й показала, як вони виглядають на ранок після свята. Поруч із молодшою Алісою також сиділа ще одна дівчинка. Можна припустити, що це – подруга доньки Полякової. Вдвох дівчата щось вивчали в телефоні, а ось старша Маша Полякова не мала так багато сил зранку, тому вирішила поспати в дорозі.

Українська співачка показала, як виглядають її доньки на ранок після Різдва
Українська співачка показала, як виглядають її доньки на ранок після Різдва

До слова, Оля Полякова розповіла не лише про те, куди направляються її доньки та де зовсім скоро опиняться. Знаменитість вирішила коротко розповісти своїм шанувальникам про власні плани на початок Нового року. Схоже, що українська співачка вирішила не “тягнути” та повернутись до професійної діяльності вже зараз.

Всім привіт, дорогенькі мої! Наша прекрасна компанія виїхала на навчання. Дівчатка їдуть до школи, Маша до університету, а мама їде записувати альбом. Тому, скоро побачимось, я повернусь через тиждень

– натхненно повідомила Оля Полякова.

Оскільки доньки української співачки навчаються у Лондоні, то можна припустити, що саме туди артистка вирушила записувати свій новий альбом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини