Павло Зібров зізнався, чи платить своїй доньці за розвиток його попурярності: “Вона працює 24 години на добу”

Український співак Павло Зібров зловив другу хвилю популярності завдяки своїй доньці Діані. Чоловік зізнався, чи працює донька на нього безкоштновно.

Відомий український співак Павло Зібров має двоє дітей – доньку Діану та сина Олександа. Дівчина вже давно закінчила університет за спеціальністю міжнародних відносин, але зараз працює на свого батька. Вона є піар-менеджером.

Відомо, що останні 28 років цим всім займалася саме дружина Павла, але, схоже, до цього вирішили доєднати й доньку, тому Зібров платить зарплату як доньці, так і дружині. На питання, чи справді чоловік платить своїй доньці, артист відповів чесно і без зайвого сорому.

“Вона має цілих сім спеціальностей. Вона візажистка, веде соціальні мережі та ще багато чого. Діана – велика молодець, яка працює не покладаючи рук. Вона віддається мені та нашій спільній справі, здається, навіть більше за мене. Тому, я вважаю, що платити їй зарплату не лише правильно, але й обов’яково. Вона ж не має працювати за просто так, бо я її батько”, – розповідає Павло Зібров.

Павло Зібров зі своєю донькою Діаною
Павло Зібров зі своєю донькою Діаною

Чоловік розповідає, що саме його донька зробила так, що на його концертах почало з’являтися все більше й більше молоді. Вони всі знають його відомі пісні “Хрещатик”, “Марина”, “День народження” та багато інших. Його це дивує, бо молоді по 20 років, а вони напам’ять знають тексти та наспівують разом зі співаком під час його концертів у різних містах України. Він дуже радий, що зміг спіймати другу хвилю популярності серед сучасної молоді, але розмір зарплатні для доньки не розкриває.

Крім того ,що Діана допомагає батькові з популярністю, вона займається волонтероством, чим дуже пишається Павло Зібров. Одним з рішень було заснувати її власний благодійний фонд.

“Я сказав їй, що те, скільки вона зробила роботи означає лише те, що пора зробити власний благодійний фонд, бо в неї болить серце за тих, кому справді потрібна допомога”, – каже співак.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини